marți, 31 iulie 2012

Înalta trădare, adevăratul motiv al demiterii!



băsescu îşi începe declaraţia de presă de acum vreun sfert de oră cu întrebarea: "care este articolul din Constituţie pe care l-am încălcat?", ca apoi să se comporte ca un agent de influenţă al celor de la RMGC şi al canadienilor care au "cumpărat" cuprul, pe vremea lui MRU. Asta mă face să cred că are nişte datorii atât de mari faţă de unii, încât este vital pentru el să revină la Cotroceni. Pentru a-şi plăti datoriile. Care nu-i cuprind doar pe samsarii de aur şi de cupru. Mai sunt şi samsarii de suveranitate. 

Vă invit să citiţi acest scenariu, extrem de veridic, şi bazat pe informaţii solide. Puţini sunt cei care au înţeles că adevăratul motiv al demiterii lui traian băsescu trebuia să fie înalta trădare. Ei bine, trădarea s-a produs deja. Rămânea doar de pus într-un cadru legal. Ăsta era rolul lui MRU. Cineva le-a stricat distraţia. Poate le-o mai strică odată, strângându-i de coaie pe judecătorii de la CCR, pentru a valida referendumul. Pentru că nu pot crede că serviciile nu ştiu de negocierile lui băsescu. 

Aşadar traian băsescu este demis pentru înaltă trădare. Şi ar fi o tragedie să se reîntoarcă la cârma României. Şi aşa suntem pe muchie. După revenirea lui vom fi "Pa!"     

6 comentarii:

Vasile spunea...

Şi dacă aşa stau lucrurile, de ce mă rog nu a fost acuzat de înaltă trădare în documentul care a justificat suspendarea?
Cumva pentru că tipii de la usl sunt cam PROŞTI?

Dragos Bora spunea...

Cu tot respectul, scenariul ala mi se pare cam tras de par. Dar aici, in Romania, nimic nu-i exclus... :(

Karakas spunea...

Basescu nu o sa se schimbe de dragul unor "sugestii" venite din exterior, care chiama fortele politice inapoi sa conlucreze. Recent, a balansat de la "veniti si votati", la "nu votati, stati pe terasa" (la o berica). Apoi a spus ca va conclucra cu USL daca revine, dar a adaugat peste 5 minute ca ii vrea judecati pe "tradatorii" care au facut acest "puci". Pluseaza mintind ca Romania nu poate fara el, pentru ca ar fi singurul care ar asigura "stabilitatea" si, atentie, relatia cu UE, ceea ce e un non-sens menit sa prosteasca, pentru ca asta e impresia lui despre romani.

Basescu nu e doar un om care se joaca inconstient aruncind cuvinte in stinga si dreapta. El este sursa instabilitatii, el a adus 8 milioane de romani la vot sa ii spuna sa se duca acasa. E un om fara onoare. Iar fara onoare nu poti fi Presedintele unei tari. Poate al unui clan politico-economic, dar al unei tari nu ai cum sa fi.

Alex spunea...

De acord scenariul e tras de par dar daca ar fi sa zicem 4-5 ani cu aceeasi putere si basescu sa pregateasca pana in 2014 toate astea este foarte posibil chiar probabil.

cristi spunea...

S-ar putea ca serviciile să facă presiuni asupra CCR, dar nici nu cred că e nevoie. CCR a făcut şi face politică, însă nu politica lui băsescu ci politica lor proprie. Obiectivul principal al acestei politici este menţinerea poziţiei şi privilegiilor celor 9. Ce vor prefera? Un băsescu ranchiunos şi răzbunător care i-a ameninţat deja (ei au fost complici la "lovitura de stat"), sau un USL recunoscător şi care nu-i poate ameninţa cu nimic (din cauze externe) plus 7,5 milioane de cetăţeni care-i aprobă? Să vedem dacă îşi cunosc interesul...

Dragos Bora spunea...

In mod normal, logic si decent solutia ar fi asta:

http://www.dcnews.ro/2012/07/efectul-boicotului-ccr-va-valida-referendumul-indiferent-de-cvorum/

Si acum, da, puteti sa radeti de mine pentru ca am folosit ideile "normal", "logic" si "decent".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...