vineri, 27 iulie 2012

Noi mai suntem în NATO?



Prieteni, noi mai suntem în NATO? Sunt cât se poate de serios când întreb asta. Păi, dacă suntem în NATO, de unde delirul ăsta anti-rus? De unde frica de "invazia rusă"? De "lovituri de stat" comandate de Moscova? 

Reamintesc idioţilor din aparatul de propagandă băsist că în România există două puternice "antene"- în sensul operativ al serviciilor de invormaţii, nu antene care caută marţieni pe Lună! - ale CIA şi FBI. E vorba despre sute de oameni. Motivul îl ştim: bazele militare, rahatul ăla de scut, contra-terorism, lupta cu infracţionalitatea digitală.   

Băieţii au relaţii privilegiate cu SIE şi cu SRI. Credeţi că, dacă existau cele mai mici indicii că ruşii pregătesc aici o schimbare de regim politic, nu acţionau imediat şi radical? Îl lăsau pe băsescu de izbelişte? Să fim serioşi!

Ruşii nu au nimic de câştigat dacă se apucă să mânărească lucrurile în ţări membre UE şi mai ales NATO. Şi nici nu-i interesează. Au altele de făcut. Oricum pentru ei România este un capitol închis. Tot ce vor este să ne ia banii, capitol la care se dovedesc al dracului de pricepuţi! În rest, ce-i interesează pe ei cine-i la Cotroceni? Va fi Antonescu mai "prietenos" cu ei decât băsescu? Credeţi-mă, nu va fi! Cum nici Ponta nu va fi mai prietenos decât Boc! Alţii ne construiesc politica externă.

Atunci, care este sensul mizeriei ăsteia din EvZ? " După cum am informat, dl Victor Ponta ne-a vizitat pe data de 14 iunie, iar pentru noi aceasta a fost o posibilitate importantă de a schimba câteva idei foarte utile. Dl Victor ne-a transmis că întâlnirea cu d-nii M. Kondiakov și V. Komardin a fost foarte productivă și a mulțumit pentru această întâlnire. De asemenea, ne-a încredințat că din luna iulie va începe un proces de „purificare”, cum a fost stabilit, și dânsul, ca și altă dată, contează pe ajutorul nostru. Și că, din momentul începerii „curățeniei” totale, investițiile noastre locale vor fi valorificate. Din motive lesne de înțeles, vom intra din nou în legătură abia după 1 august." 

Bun, mie, unuia, mi se pare că siteul KremlinLeaks este o făcătură locală, adică dâmboviţeană, pentru că, practic, nu publică nimic în afară de "depeşa" asta. Ce cred strategii lui băsescu? Că asta va influenţa pe cineva? Să fim serioşi! 

Dar dacă vom continua să ne purtăm ca şi când n-am fi membri NATO, ne batem singuri joc de noi şi de interesul nostru naţional. Cât rău poate face României un dement bolnav de putere!

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Penibili acesti idioti ,care trag cu tunul in muste.Ce-i pasa bizonului de rusi sau de alte natii ,nu ca ar fi adevarat ceva.Un singur idiot am vazut la TV,tinerel dar care se vedea,ca are IQ-ul cam de aceeas ca a EBEI si care se temea ca vin rusii
sa le fure putele.Ramai traznit de asemenea idioti,in rest doar oameni cu idei diferite dar nu cretini de speriat.Sper ca o sa avem noroc."DA"

Anonim spunea...

Hahahaaaa L-a facut praf Aliodor Manolea pe Base !!!

NATO... mare scofala sau vreti un alt razboi, asta adevarat si curat murdar, dupa ce ati trecut in ultima luna de zile?!

Sper din suflet sa o tineti cu totii ca in zilele astea: romanii au bojoci ... si papusarii din UE vor trebui sa tina cont.

Romania ar fi prima tara care da jos un politic care a pus in practica asa zisa politica de austeritate si si-a distrus statul dupa pofta neoliberistilor. Nici in America de Sud nu le reusise o asemenea lovitura.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...