vineri, 6 iulie 2012

Căcatul Constituţional al României



Penibilă şi lipsită de demnitate atitudinea CCR. Trage de timp ca să ce? Ştim toţi cum sună avizul: "Nu-l beliţi pe micuţ! Tocmai ne-a înfipt tinicheaua în piept!" Şi atunci? La ce mai foloseşte povestea cu ameninţarea Aspaziei Cojocaru? Care, până una-alta, este doar o poveste pentru proşti. Tipa e numită de PSD. Cu alte cuvinte, vezi Doamne, ea, rectilinie şi uniformă, a vrut să-şi facă datoria de conştiinţă, dar ticăloşii pesedişti i-au transmis că-i iau gâţii! Drept pentru care n-au timp de deliberare, pentru că trebuie să-i remonteze psihicul răvăşit de ameninţări. 

Ce silă mi-e de toate jigodiile astea!

2 comentarii:

ddanilov spunea...

Ar trebui vazut ce salarii ridica acesti oameni de la stat si coroborat cu activitatea lor de pana acum si mai mult,ar trebui cernut din ansamblul activitatii lor,cat bine au facut ei poporului roman de acesti bani.Ca doara poporul ii plateste...

chien spunea...

Un postac pe Hotnews: "intimidarea judecatorilor de la CC,cum putem noi sa ne aparam in fata unor asemenea oameni,sunt in stare de orice,parera mea este ca Hitler a fost mic copil!!!"

Asta e forma vulgarizata si ingrosata de postaci pentru uzul popular, dar din ea se poate deduce cam ce fel de placi au pus sefii lor pe la Bruxelles, Strasbourg si Berlin.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...