miercuri, 18 iulie 2012

Altă cale nu există



Azi, la DNA, e festival cu medici care au "favorizat" infractorul. E vorba de şeful spitalului "Floreasca", de dr. Brădişteanu şi de dr. Lascăr, printre alţii. Justiţia română are o evidentă problemă cu respectarea drepturilor cetăţeneşti. Cretinii, fie că sunt judecători, fie că sunt procurori, cred sincer că dacă cineva a încălcat legea, cu sau fără voie, acesta nu mai este om şi îşi pierde toate drepturile, inclusiv dreptul la viaţă şi la sănătate. 

A trecut aproape necomentată ştirea că, un deţinut aflat în detenţie preventivă a murit, după ce a făcut câteva zile greva foamei. Şi a murit pentru că pe aceia care ar fi trebuit să aibă grijă de el i-a durut în cur. Inclusiv pe medicii de la arestul Poliţiei Capitalei. 

Bineînţeles că APADOR-CH tace. Băieţii sunt ocupaţi să urle: "Săriţi, lume! Ponta violează statul de drept şi Constituţia!" Este o organizaţie ipocrită şi superpolitizată, pe unde a trecut şi Monica Macovei, al cărei spirit o tutelează. Şi ăilalţi "civici" tac. Pentru ei ce face DNA este perfect! Şi-a pus cineva problema dacă abuzul DNA asupra medicilor de la Floreasca nu a determinat o atitudine de refuz al îngrijirii deţinuţilor, de teama unei acuze de "favorizarea infractorului"? 

Nu e singurul mort în arestul Poliţiei sau prin închisorile României, pentru că asistenţa medicală este sub orice critică. Dacă deţinuţii vor fi trataţi ca neoameni, vor avea neoameni pe străzi, când aceştia vor ieşi din închisoare. 

De 22 de ani nu reuşim să schimbămi nişte coduri staliniste. Nu s-a schimbat nimic în mentalitatea şi în valorile judecătorilor şi procurorilor. Avem o parodie de societate civilă, pleşcară, politizată, ipocrită, mizerabilă. 

Tot vorbim de MCV şi de Raportul pe Justiţie al CE. Este o mizerie! De cinci ani, de când ne monitorizează, justiţia a involuat. Dacă îţi fixezi criterii de "succes" cretine, cum ar fi condamnarea lui AN, obţii concluzii cretine. Cu sau fără AN la mititica, românii tot de o justiţie de căcat au parte, tot de sentinţe aiuritoare, tot de corupţie, arbitrar, abuzuri se lovesc. 

A plătit cineva pentru tâmpenii le făcute, judecători şi procurori? Nu, tot noi plătim, atunci când România este condamnată la CEDO. Cu justiţia au fost şi sunt jefuiţi cei care au ceva de revendicat, după abuzurile epocii comuniste. Dar ipocriţii de la Bruxelles nu au ochi să vadă astfel de "amănunte". 

Prieteni, nu avem nimic de aşteptat de la Bruxelles. Singurul ajutor este cel pe care ni-l dăm noi. Nu putem face decât un singur lucru: să ne luăm în serios rolul de cetăţeni responsabili. Şi să forţăm schimbarea în bine a României, incluzând aici şi justiţia. Altă cale cale nu există.     

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Cretinii din DNA presupun ca medicii de la Floreasca au vrut sa ce??????? Sa-l tina in Floreasca pe N.A. ca sa-i prelungeasca termenul de puscarie in plus pana i se termina cele cateva luni ?!Boii astia cu ce dracu gandesc ca nu cu creierul .Ce logica au acesti idioti?!Care judecator o sa accepte idiotenile procurorilor DNA impotriva unor medici de top?!.Cine poate accepta si ce probe au acesti netoti?!Eu o sa-i vad in puscarii pe acesti abuzivi care in loc sa-si faca treaba,ca sunt o gramada de hoti portocalii asculta de vorbele
"Iguanei cu Breton".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...