sâmbătă, 21 iulie 2012

Ia de la băsescu!



Aşa poate arăta România, după desfiinţarea a încă o sută de mii de paturi de spital, după cum îşi doreşte băsescu, pentru a desăvârşi reforma statului. 

4 comentarii:

Karakas spunea...

Zicea ca nu i-a reusit "modernizarea statului" in ce priveste sanatatea. Pai el vroia sa taie, sa taie si iar sa taie, ceea ce a si facut de altfel, cu inchiderea spitalelor de prin unele orase, lasind oamenii sa moara pe la portile inchise. Aia a fost crima, nu reforma.

De fapt, visul lui este visul sistemului american de sanatate (si nu recunoaste asta!). Sa aibe servicii dooar cei care au bani suficienti. Remarcati, nu am spus de cei "care muncesc" ca sa ii distingem cu vrea Basescu de "lenesi". Ci doar aia care au bani.

Poza e super tare!

Anonim spunea...

stai linistit ca aia de la ue stiu bine pe ce lume sint si ce au de facut. ce vrei sa-mi spui ca a inteles cineva miscarile din anii 60 ale caror consecinte se vad astazi?! aia putini care au vazut n-au fost luati in seama! la noi masa de tarani ridicati prin scoala nu a fost interesata decit de propia parvenire prin orice mijloace. de fapt toti astia ridicati cu creditele primite din vest n-au fost decit creatia unei metode a vestului pentru as construi o masa de manevra care sa le aduca profit si avantaje. taranii nu inteleg nici astazi ce se intimpla cu ei! si ce se va intimpla daca va fi schimbat taranul actual!? va veni altul mai pervers ca asta care inainte sa va distruga o sa va plinga de mila si o sa va pupe pe crestet sau o sa va spuna ca este pentru binele vostru pe care nu-l intelegeti acum. aici va descriu exact tipul de om politic vestic si metoda aplicata ca sa nu-mi spuneti ca n-ati stiut-o! am mai scris lucruri care dupa ceva timp s-au intimplat asa ca-n concluzie va repet ca voi preluati minunatul sistem vestic care asa arata iar vesticii nu se vor chinui acum sa va faca un sistem special care sa va placa voua. nici asta cu desfintarea spitalelor nu-i noua! de ce nu va uitati sa vedeti cum este in vest? ce va doare? ce nu aveti de sinteti asa pierduti in spatiu si nu stiti nimic! teoria vestului in medicina este din anii 90 una care spune ca cu cit sint mai putine paturi de spital cu atit sint mai putini bolnavi. ce nu este clar aici? la spital ajungi numai in cazuri exceptionale si numai daca esti bun de munca. daca nu ai soarta cailor cind a aparut tractorul.
fluieratorule ce crezi ca daca pleci in vest ai pus-o?!
o sa mor de ris pentru ca nu stii ce te asteapata mai ales in timpurile astea! esti naiv iar perversii vestici te vor hali nemestecat in 2 saptamini. daca te simt pericol pentru ei te saboteaza in pas alergator si ramii pe drumuri. nu-i cunosti si nu stii cum sint astia educati dar o sa inveti. cocoloseala de pe vremea lui nea nicu care v-a dat de v-a umflat si tot nu va ajungea a disparut!

Anonim spunea...

Whistleblower Binney says the NSA has dossiers on nearly every US citizen
https://www.networkworld.com/community/blog/hope-9-whistleblower-binney-says-nsa-has-dossiers-nearly-every-us-citizen

În acest video un jurnalist de investigaţii american susţine că economia Greciei a fost distrusă printr-o schemă financiară frauduloasă desfaşurată de banca Goldman Sachs şi mascată prin învinuirea poporului grec de lene şi lăcomie.

https://www.youtube.com/watch?v=JRde8ubG9mk


Cum a distrus Goldman Sachs economia Greciei

Apelul Dr.Rath către poporul german și popoarele Europei, Berlin 13-03-2012


https://www.youtube.com/watch?v=WIvmpHawDlY

In week-end-ul trecut, zeci de mii de mexicani au ieşit pe străzile din Mexico City pentru a protesta împotriva rezultatelor alegerilor. Ei susţin că Enrique Peña Nieto, un membru al Partidului Revolucionario Institucional, a cumparat voturile alegătorilor folosind în acest scop tichete-cadou.
Aşa cum am aflat de pe Facebook, guvernele SUA şi Marii Britanii au facut presiuni pentru a nu se publica în presă despre acest eveniment. Google a cenzurat filmările de pe Youtube şi a restricţionat cuvintele-cheie legate de acest protest.

https://www.youtube.com/watch?v=Iv0QYErlWJc

Dragos Bora spunea...

Alte victime ale 'reformei' din sanatate... :(

http://www.mediafax.ro/social/criminalul-din-iasi-care-si-a-ucis-sora-si-pe-fetita-acesteia-de-cinci-luni-a-fost-gasit-mort-intr-o-padure-9895420

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...