luni, 9 iulie 2012

Potentă, Pulimea Sa!



Cât sunt eu de anti-băsist, nu am cum nu fi obiectiv, şi îi recunosc individului talentul de a încăiera pe toţi cu toţi! Talent pe care şi-l exercită acum şi la nivel european! E o cafteală la Bruxelles, şi pe faţă, şi în spatele uşilor închise, de mamă-mamă! Populari cu social-democraţi, liberali şi social-democraţi cu populari, mă rog, e un talmeş-balmeş de zile mari! Ce criză a euro! Ce criză a Greciei! Daţi-i puţin timp lui băsescu, şi face praf UE, metodic, de nu mai rămâne piatră pe piatră! Potentă, Pulimea Sa! 

Are doar o mică problemă: CCR i-a tras-o! E suspendat de drept! Şi va fi destituit de drept! După care e bun de export. Dacă UE are nevoie de un demolator, să-l angajeze!

5 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Cred ca broasca n-ajunge cit boul decit in fabule. Nu Basescu da Europa peste cap. Ar vrea el sa aiba atita relevanta...

Florin spunea...

Sper ca si la dezbaterea legii referendumului sa fie totusi de partea poporului. Suna putin aiurea ce am spus dar frica e mare ca vor tine partea chiorului chiar daca asta ar inseamna sa-si reprime instinctul de autoconservare.

ddanilov spunea...

Daaaaaa!!!E constitutionala suspendarea! De acum ramane sa hotarasca poporul la referendum.Sa ne dea Dumnezeu gandul cel bun si sa-l trantim de pamant sa nu mai ramana nimic intreg in fiinta sa de figura sociala.Apoi sa-l"exportam" putin la o garsoniera cu o singura usa si maner pe dinafara.

Karakas spunea...

Ca sa vedeti cit de intoxicata e media din exterior si Romania

Comunicatul german nu acuza Romania, ci se foloseste exprimarea "DACA se incalca...principiile de baza ale statului de drept".

http://www.cotidianul.ro/cancelarul-federal-considera-inacceptabil-daca-intr-o-tara-a-ue-se-incalca-principiile-de-baza-ale-statului-de-drept-188181/

http://www.bundesregierung.de/Content/DE/Pressemitteilungen/BPA/2012/07/2012-07-09-merkel-rumain-pr.html;jsessionid=820477C5993E6479E1F01BD4E4237603.s2t1?nn=391850

cristi spunea...

Oricare ar fi concluzia, e anormală situaţia asta cu "dumnezeii" de la CCR. Faptul că este un grupuscul de indivizi care pot cenzura toate deciziile executivului şi legislativului fără să poată fi traşi la răspundere e anormală. Prin alte părţi există curţi cu atribuţii similare sau chiar mai puternice, dar fie că deciziile lor pot fi anulate fie membrii pot fi demişi de o supermajoritate în Parlament. În ţara lui Gitenstein Curtea Supremă e mai puternică decât CCR-ul nostru, judecătorii ei sunt numiţi pe viaţă, dar pot fi demişi de Congres cu o majoritate simplă în camera inferioară şi dublă în cea superioară. Ca şi preşedintele - la ei fără referendum.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...