joi, 19 iulie 2012

Ce m-aş râde!



Prieteni, nu ştiu ce mă face să cred că Pulimea Sa a vizionat, cu infinite delicii, şi în timp real, şedinţa CSAT din după-amiaza de azi. Generalului Opriş i se fâlfâie şi de lege, şi de Ponta, şi de Antonescu, şi de Parlament. El e stăpânul butoanelor! Şi face fix ce vrea pula lui! Ce i s-a întâmplat pentru amestecul în procesul electoral din 2009? Nimic!  A, uitam! I-a mai crescut o stea pe umeri! 

Asta e România, fraţilor! Şi nu ştiu cine pe cine conduce! Dar este clar că spiritul nostru tutelar este securismul!


UPDATE: Fota, ciudatul ăla de "consilier pe probleme de securitate", i-a salvat pielea lui Opriş. S-a opus demiterii lui, iar în CSAT deciziile se iau prin consens. Şefii SRI şi SIE au votat pentru! Ăsta e sistemul de putere băsist. Care nu poate fi dizlocat decât cu aruncătorul de flăcări!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Cred ca in curind nu mai citesc stiri din Romania. Pur si simplu am impresia ca Basescu nu si-a luat pilulele si delireaza. Sau poate sunt sub 1%. Astazi spune doua enormitati:

Ca USL are ca obiectiv "destructurarea" serviciilor de securitate. Alea bine "structurate" de el. Deci, si prin concluzie, "lovitura de stat continua". Cu alte cuvinte, "serviciile lui" sunt in pericol sa nu-l mai serveasca. Cred ca vrea sa spuna "lovitura la Rege", nu " de stat". Statul e El. Ehehe, acolo il doare pe el cel mai tare. Sa vedem ce zice si Barroso si Merkel de asta. Probabil ca nu o sa auzim nimic de la ei, nici o mustrare la Rege.

Acum, nu stiu citi prosti au mai ramas in Romania. Dar, daca mai sunt naivi, in orice tara unde se schimba puterea, sunt schimbari/rotatii de birocrati. De la un anumit nivel, inclusiv in aparatul de securitate si conducere militara. Nu inseamna ca toti sunt inlocuiti in acelasi timp, dar unii sunt, altii sunt lasati sa continue. In Romania inca nu a fost inlocuit NICI UNUL!!!, dar, atentie..."Lovitura de stat continua!".

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-obiectivul-usl-e-destructurarea-institutiilor-de-securitate-e-e-o-lovitura-de-stat-in-desfasurare-9892439

Valentin Berceanu spunea...

:))
La aruncatorul de flacari nu ma gindisem, dar incepe incet incet sa devina o optiune, cred.
Acelasi subiect:

http://vahleeb.wordpress.com/2012/07/20/basescu-la-butoane/

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...