miercuri, 25 iulie 2012

Ura care face diferenţa



Prieteni, nu ştiu dacă e adevărat sau nu-deşi înclin să cred că e adevărat, cunoscând lăcomia personajului-că traian băsescu îţi pregătea Vila Dante drept reşedinţă a fostului preşedinte, conform legii. Dar ştiu un lucru: a fost o lovitură de imagine îngrozitoare pentru el. Ponta l-a lovit grav la ficaţi. De aproape două ore băsescu e incapabil să zică ceva. Putea să nege imediat. Să acuze o manipulare. Să se plângă, cum numai el ştie. Dar tace. Semn că pe undeva, prin acte, sunt dovezi că vila este pregătită pentru el. 

La ura împotriva lui băsescu s-a mai adăugat o porţie zdravănă. Este, poate, ura care va face diferenţa între a valida şi nu a valida referendumul. Nasol moment pentru portocalii. Dar suferinţa lor, bucuria noastră. Cu cât suferă mai mult, cu atât bucuria va fi mai bare!

2 comentarii:

ANONIMUL spunea...

Ce dracu si Rahova se poate pregati pentru Basescu. Cred ca se va face ceva "gigea"macar o tona doua de var.
Vreau sa sper ca toti" Bizoni" isi vor mangaia capra proprie gandindu-se la cea Prezidentiala.
Toti vor pune ceasul sa sune la 07.00
Dumineca 29.Iulie ,ziua cand romanul se va scula,conform imnului.
D...................................A
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AUALEU!!!!!!!!!!!

cristi spunea...

De vila aia se ştia de câteva săptămâni, de la Oana Stancu. Şi de milioanele de euro băgate în renovări se ştia. Dar asta e valabil doar pentru cine se mai uită şi pe la Antena 3, şi în general ăştia votează DA la referendum. Ponta i-a dat o audienţă naţională şi e foarte probabil să mai câştige câteva voturi în felul ăsta.

Eu intenţionez să merg dimineaţa la vot, înainte de ora 9. Şi pentru că e cald, dar şi pentru că pedeleprele s-ar putea să intre în panică dacă prezenţa la ora 10 este peste 7%. Dacă e pe la 9% cât a fost la locale atunci nu m-ar mira să-şi schimbe din nou partitura şi să cheme la vot. Şi antibăsiştii pesimişti, cei care acum sunt siguri că nu se face cvorumul, ar putea fi încurajaţi de o prezenţă mare la primele ore.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...