vineri, 6 iulie 2012

Prea mult băsescu! Ajunge!



Dacă se întâmplă pocinogul, şi Curtea Constituţională anulează votul din Parlament, dându-i dreptate lui băsescu în pretinsul "conflict de natură constituţională" cu parlamentul, pe motiv că e băiat bun şi n-a călcat Constituţia aşa de grav, doar s-a şters cu ea la cur, eu pun mâna pe par! Se joacă periculos cu focul!

Şi, bă pulă! Te-a durut în cur de suferinţele românilor! Îi dispreţuieşti cu metodă! Nu mai pişa ochii, ipocritule! Jogodie! Îţi lansezi campania electorală! Demagog nenorocit! M-am săturat de minciunile tale! Pleacă!  

3 comentarii:

Karakas spunea...

Nu pricep: CC s-a pronuntat deja. De ce trebuie sa se pronunte si a doua oara? Chiar nu au ce face cu banii publici? La fiecare pirtz al lui Basescu, CC e musai sa se sesizeze si sa se pronunte? E ridicol, dar arata un lant al slabiciunilor...

ANONIMUS spunea...

Idiotul si-a pierdut mintile. Ce poate dementul sa faca, post factum, dupa ce faptul s-a consumat si a si fost trimis la CCR si la Monitorul Oficial.Cred c-a tras prea mult wiziky,mizerabilul.Si pe deasupra exista un precedent chiar a idiotului.Se sparie lumea,si universul.

Anonim spunea...

Stii ce poate face pana se pronunuta CCR? Pune la adapost dosare, sterge urmele samd. Are nevoie de astea 2-3 zile pt ca totul s-a derulat atat de rapid incat nu a avut timp sa limiteze daunele. Vad ca in spatiul public aceasta ipoteza nu a fost evocata, toata lumea respirand usurata dupa suspendare si multumindu-se cu explicatia lui base, o alta manipulare tipica.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...