vineri, 6 iulie 2012

Prea mult băsescu! Ajunge!Dacă se întâmplă pocinogul, şi Curtea Constituţională anulează votul din Parlament, dându-i dreptate lui băsescu în pretinsul "conflict de natură constituţională" cu parlamentul, pe motiv că e băiat bun şi n-a călcat Constituţia aşa de grav, doar s-a şters cu ea la cur, eu pun mâna pe par! Se joacă periculos cu focul!

Şi, bă pulă! Te-a durut în cur de suferinţele românilor! Îi dispreţuieşti cu metodă! Nu mai pişa ochii, ipocritule! Jogodie! Îţi lansezi campania electorală! Demagog nenorocit! M-am săturat de minciunile tale! Pleacă!  

3 comentarii:

Karakas spunea...

Nu pricep: CC s-a pronuntat deja. De ce trebuie sa se pronunte si a doua oara? Chiar nu au ce face cu banii publici? La fiecare pirtz al lui Basescu, CC e musai sa se sesizeze si sa se pronunte? E ridicol, dar arata un lant al slabiciunilor...

ANONIMUS spunea...

Idiotul si-a pierdut mintile. Ce poate dementul sa faca, post factum, dupa ce faptul s-a consumat si a si fost trimis la CCR si la Monitorul Oficial.Cred c-a tras prea mult wiziky,mizerabilul.Si pe deasupra exista un precedent chiar a idiotului.Se sparie lumea,si universul.

Anonim spunea...

Stii ce poate face pana se pronunuta CCR? Pune la adapost dosare, sterge urmele samd. Are nevoie de astea 2-3 zile pt ca totul s-a derulat atat de rapid incat nu a avut timp sa limiteze daunele. Vad ca in spatiul public aceasta ipoteza nu a fost evocata, toata lumea respirand usurata dupa suspendare si multumindu-se cu explicatia lui base, o alta manipulare tipica.