miercuri, 25 iulie 2012

Desfiinţaţi ANI!



Prieteni, ca şi Mircea Badea, am probleme cu numele. Nu-mi încarc memoria cu toţi cretinii. Şi nici să-i caut pe internet n-am chef. Aşadar, printre ăia săltaţi ieri de PITICOT pentru evaziune se află şi un nene, şef barosan în ANAF, care avea acasă 600.000 de euro, bani gheaţă! plus o declaraţie de avere cel puţin halucinantă. Milioane de euro, în cont sau împrumutaţi unor cumetri, etc. Ce se poate găsi în declaraţia de avere a unui bugetar onest! 

Ei bine, p'ăsta nu l-au găjbit boii ăia de ANI, care în schimb l-au executat scurt pe Mircea Diaconu, şi director de teatru, soro! Numai pentru "orbirea" asta şi conducerea ANI trebuie să zboare! Fără menajamente, fără sentimente! Şi le-aş da nişte bocanci în gură şi ălora de la Bruxelles, care laudă permanent căcatul lui Macovei. 

Pentru că mi s-a pus pata pe ANI, vreau o explicaţie şi pentru orbirea instituţiei în cazul Elena Udrea, un caz scandalos pentru o ţară europeană. Ce trebuie să facem pentru ca aceşti slujbaşi să-şi facă datoria cum scrie la lege, nu cum le dictează lor interesele de partid. 

Oricum, singura soluţie decentă ar fi desfiinţarea ANI. Putem găsi o soluţie pentru a suplini funcţiile ei, că mai au şi alţii astfel de mecanisme de control al integrităţii funcţiei publice. Oricum ai lua-o, ANI este un uriaş eşec.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...