miercuri, 25 iulie 2012

Desfiinţaţi ANI!Prieteni, ca şi Mircea Badea, am probleme cu numele. Nu-mi încarc memoria cu toţi cretinii. Şi nici să-i caut pe internet n-am chef. Aşadar, printre ăia săltaţi ieri de PITICOT pentru evaziune se află şi un nene, şef barosan în ANAF, care avea acasă 600.000 de euro, bani gheaţă! plus o declaraţie de avere cel puţin halucinantă. Milioane de euro, în cont sau împrumutaţi unor cumetri, etc. Ce se poate găsi în declaraţia de avere a unui bugetar onest! 

Ei bine, p'ăsta nu l-au găjbit boii ăia de ANI, care în schimb l-au executat scurt pe Mircea Diaconu, şi director de teatru, soro! Numai pentru "orbirea" asta şi conducerea ANI trebuie să zboare! Fără menajamente, fără sentimente! Şi le-aş da nişte bocanci în gură şi ălora de la Bruxelles, care laudă permanent căcatul lui Macovei. 

Pentru că mi s-a pus pata pe ANI, vreau o explicaţie şi pentru orbirea instituţiei în cazul Elena Udrea, un caz scandalos pentru o ţară europeană. Ce trebuie să facem pentru ca aceşti slujbaşi să-şi facă datoria cum scrie la lege, nu cum le dictează lor interesele de partid. 

Oricum, singura soluţie decentă ar fi desfiinţarea ANI. Putem găsi o soluţie pentru a suplini funcţiile ei, că mai au şi alţii astfel de mecanisme de control al integrităţii funcţiei publice. Oricum ai lua-o, ANI este un uriaş eşec.

Niciun comentariu: