sâmbătă, 21 iulie 2012

Mai bine mort, băsescule!



Înţeleg că azi, la încheierea mitingului PDL de la Iaşi s-a cântat "Imnul Golanilor". Ăla cu "mai bine mort, decât comunist!" Eu, sincer, îl înţeleg pe băsescu: trebuie să mobilizeze la vot ceata cea vestită a "anticomuniştilor", pe "golanii" din Piaţa Universităţii. Sigur, pentru orice om normal la bibilică, este pură prostie şi pierdere de timp să dezgropi morţii. Dar pentru băsescu, care este disperat, asta e mai mult decât nimic. 

Oricum, cât de cinic ar fi el, cât de tupeist, cât de nesimţit ar fi, nu se poate să nu tresară ceva în sufletul lui, la auzul versurilor Imnului Golanilor, mai ales astea două: "Mai bine mort/Decât comunist!" Pentru că că băsescu a fost nu doar comunist, ci şi securist, şi nu s-a schimbat cu nimic în aceşti 22 de ani. Şi dacă foştii golani au văzut colecţia de foşti comunişti de pe scenă, la Iaşi, sper că se vor gândi serios înainte de a-i da crezare unuia care a condamnat comunismul, pentru a a-l practica mai abitir ca înainte de 1989. Pentru că nu vorbim despre comunism ca ideologie, ci despre comunism ca practică a guvernării. Ori el aşa guvernează: ca un veritabil comunist. Comunist, adică totalitar. De asta trebuie demis duminică, 29 iulie, prin vot democratic: pentru a mai scăpa de un comunist!  

3 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Acest scelerat n-are limita in josnicie,obraznicie,lipsa de bun simt.simtul ridicolului,viclenie,si lipsa de caracter,si cred ca se poate continua trei ore.Sper ca toata lumea sa saturat de acest guraliv gaunos de care si-a batut joc de intrega tara.Trebuie trimis la Rahova unde-i este locul.Votati"DA"daca nu vreti lacrimi,si sange.

ddanilov spunea...

Da!Vot 29.07.2012.Dar sa speram ca vor fi la vot mai mult de jumatate din romani pentru a face pe plac batranei curve care ne-a impus acest prag irational,nedrept,samavolnic,ilogic si nedemocratic.Acest prag este insasi esenta comportamentului antidemocratic.El s-a impus pe fondul intimidarilor europene care au produs timorare in parlament,care parlament a acceptat din slabiciune ca nu cumva,vezi doamne,sa se supere europenii pe noi ca nu am adoptat acest prag imbecil.Daca,doamne fereste,nu se va valida acest referendum,eu nu stiu ce consecinte pot exista in viitorul apropiat.Ar insemna ignorarea vointei unui popor,impunerea unei conduceri nedorite si nedemocratice.De aici inainte se pot intampla multe rele in spatiul public.Inclusiv izbucniri de manifestatii spontane sau nu.In acest caz,autorii morali a ceea ce s-ar putea intampla sunt cei 9 penibili din CC,si batrana curva care ne-a impus acel prag.Dar sa speram ca poporul roman este destept si se ridica in masa impotriva tiraniei.Sa speram ca isi va arata fara echivoc dorinta de autodeterminare si libertate in acest referendum care este o veritabila revolutie democratica nascuta din inclestarea titanica a partii libere din politic,presa,opinie publica.Sa speram ca cei mai multi dintre noi se ridica la nivelul momentului din data de 29.
Sa ne ajute Dumnezeu!

Anonim spunea...

Draga prietene Constantin,
de astazi, la fiecare postare a ta care pune pe tapet uraciunea si putreziciunea sufletului cocosatului chior care ne infecteaza distructiv de atatia ani biata noastra tara, iti voi exorciza si dezinfecta blogul cu putin din sufletul unor oameni carora basescu nu merita sa le linga talpile incaltarilor...
Astazi, Mark Knopfler, intr-o inregistrare din 2009 de la The Hurligham Club...
http://www.youtube.com/watch?v=OTvc-bEP35I

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...