sâmbătă, 14 iulie 2012

Huo la France!



Ştiu ei, ăia de la Paris, de ce! Şi pentru faptul că nici azi nu s-au abţinut să dea lecţii!

3 comentarii:

cristi spunea...

Iar hoţnews? Tocmai l-am văzut pe prof. Vlad Nistor spunând cu totul altceva despre ce a vorbit ambasadorul francez. Mai curând despre libertate şi votul popular decât despre curţi constituţionale şi legalism. Ceea ce e normal având în vedere ce aniversează franţujii la 14 iulie!

ANONIMUL spunea...

Sa fim seriosi ,ca e ziua Frantei ,ca doar n-am face o critica aspra ca libertatea etc.....a inceput cu o baie de sange ,ca s-au pricopsit cu doi imparati ca una vorbesc si altii fac cand isi baga nasul in toate problemele la mii de Km,de Paris desi ca exista totusi un Dumnezeu, ca pentruca ce au facut se dezvolta Franta si maretia ei este tot mai mare incat trebuieste cautata cu lupa.Doar Basescu s-a suparat ca vacarul pe sat si n-a calcat in iulie nici Licuriciul nici pe Mariana.Ce caracter Dl-e?!

Anonim spunea...

In Franta la putere sunt socialistii, din aceea si "familie politica" cu PSD.

Zilele trecute spuneai ca Merkel in sus si in jos, tine partea lui Basescu. Hollande de ce nu tine cu Ponta? Pentru ca Ponta e cumva o rusine pentru orice conducator de tara din UE?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...