marți, 3 iulie 2012

Adevărata lovitură de stat!



Înţeleg că PDL contestă alegerea lui Crin Antonescu drept Preşedinte al Senatului. Curtea Constituţională este deja strânsă. Punem pariu că judecă în noaptea asta, şi anulează o decizie a Parlamentului? Roberta Anastase nu pare să aibă îndoieli asupra verdictului: "Sper să nu-l am prea multă vreme coleg pe Antonescu!" 

Păi, asta ar fi cu adevărat o lovitură de stat! Dar de ce ne-am mira dacă CCR ar decide în favoarea lui Blaga, anulând un vot al Parlamentului? Doar trăim în Republica Absurdă România! Şi ce ţară poate fi mai absurdă decât aceea care-l are bulibaşă pe băsescu? 

4 comentarii:

Karakas spunea...

Haideti sa vedem cine s-a indignat azi: Daul, seful PPE, Reding, o apropiata de la Comisia Europeana, dl. Gitenstein, Macovei, Ungureanu, Turcan si citiva analisti. Adica exact oamenii apropiati lui Basescu si regimului sau. Toti au de pierdut mult din maturarea regimului Basescu, si, evident, tipa si cel mai tare.

Cind PDL a preluat sefia Camerelor Parlamentului, opozitia de atunci nu a facut un asemenea tambalau. Acum insa, vedem cine este specialist in scandaluri si deturnarea atentiei cetatenilor de la problemele tarii.

Cel mai dragutz e cum hotul striga hotul: adica judecatorii de la CC politizeaza subiectul, pentru ca le e frica sa nu-si piarda scaunele. Nu ca i-ar durea de democratia din Romania, ca doar n-au tipat de 7 ani de zile la Basescu permitindu-i sa devina de facto Sef de Stat si de Guvern, si sa conduca in stil autoritar tara.

Corvin spunea...

Pe ei şi pe mama lor !

Iulian Vasilache spunea...

Hai, dom'le, poate sa anuleze si mama CC hotararile parlamentului, ca nu se sinchiseste nimeni de la USL. Programul e facut, se merge inainte, indiferent de metode.

ANONIMUS spunea...

Cred ca judecatorii de la CCR nu sunt cu totul idioti. Daca vad cum e trendul eu cred ca eroii trec de partea poporului,nu de alta dar daca populatia se enerveaza, le va zgaltaii caltii.Nimic nu-i salveaza ,si pana si Moraru si Kovesi nu cred ca o sa mai accepte comenzi ca e groasa.Pielea e mai aproape decat camasa.Restul vom trai si vom vedea.Le-am anticipat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...