miercuri, 25 iulie 2012

Yeeeeeeees! Avem şi stenograme!



Ce pizda mă-sii campanie electorală e aia în care "serviciile" să nu-i asculte pe adversarii lui băsescu şi să nu-i dea lui Tapalabă produsul "muncii" lor, muncă plătită de noi, proştii, care decartăm în visteria statului?  Vouă nu vă era dor de nişte stenograme, care să arate ce răi e ăia care-i vor pielea Pulimii Sale, şi ce buni este ăilalţi? Acum, că avem şi stenograme, ce mai lipseşte, ca să fie circul complet? Daţi-vă şi voi cu părerea, că nu costă!

3 comentarii:

Lucian Sarbu spunea...

Stenogramele sunt banale (se vede că nu mai sunt chiar la toate butoanele, ha ha ha!) și degajă o imagine deosebit de pozitivă pentru PNL. La un moment dat ei zic că „mai avem nevoie de 1,7 milioane de voturi” și fac planuri cu miting, persoane publice, chiftele. Uau! Deci chiar au de gând să lupte pentru aceste voturi, nu să le ia din tipografie și să le bage direct în urnă!

Constantin Gheorghe spunea...

Lucian, sigur că sunt banale! Dar cineva s-a obosit să le fotocopieze, acum am văzut mai bine, provin de la PNL, sunt şedinţele lor de pregătire a campaniei. Iar dacă PNL le-a livrat "boilor", atunci "jos pălăria!" Asta da, manipulare! PNL chiar iese bine din asta!
Numai că, aşa cum spuneam, aveam o frustrare: ce campanie e aia fără stenograme? Păi, se poate?!

chien spunea...

E o chestie acolo care a fost remarcata prompt de basisti ca veste buna: comentariul lui Bogdan Teodorescu despre MRU la 35%. Ce fel de soparla mai e si asta? Ca in perioada de cand i-a cazut guvernul, MRU a reusit sa-i dezumfle si pe suporterii lui cei mai infocati!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...