marți, 3 iulie 2012

Doi: pleacă şi Roberta Anastase



A fost demisă şi Roberta Anastase. E jale mare, şi şedinţă de urgenţă în Modrogan. Nu cred că s-au aşteptat la aşa ceva. Sunt uluiţi, nu le vine să creadă. Pedeliştii au în faţă unadversar pe care l-au subestimat şi dispreţuit. Un adversar care vrea să se lupte, căruia nu-i pasă de băsescu şi de coţcăriile lui "constituţionale". Un adversar care îşi asumă pierderile, şi e decis să meargă mai departe. 

Departe de a fi o "lovitură de stat", cum ţipă toţi propagandiştii portocalii_ce drac de lovitură de stat e aia anunţată în Monitorul Oficial?-avem de a face cu o manifestare a supremaţiei Parlamentului, aşa cum scrie în Constituţie. Să ne fie de bine! Asta trebuia să se întâmple de mult!

Sigur, nu ne vom plictisi. Va avea grijă de asta băsescu, responsabilul cu antrenul naţional. Dar puterile lui sunt tot mai mici. Şi ar fi inteligent ca aceia care i-au căutat între coarne, din justiţie şi din servicii, să facă un pas înapoi şi să fie fix neutri. Nu e nevoie să schimba tabăra. E suficient să se abţină din a mai face treburile murdare ale Pulimii Sale, şi atmosfera devine respirabilă. Hai, băieţi! Un efort, de dragul curului Robertei Anastase!

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Inca odata la fix.Bravo!Timpuri interesante vedem.Slava domnului!!!

Karakas spunea...

Nu e nici o lovitura de stat! Si ei au schimbat PSDul in totalitate cind au venit la putere. Acum, e rindul lor sa plece. Dupa plingacelile si urletele de durere dupa puterea pierduta, se vede ca nu mai sunt obisnuiti cu democratia...USL are tot dreptul sa schimbe pe cine vor ei. Si e bine ca o fac rapid! A mai ranmas Tartorul Sef...

Cred ca Marga ar trebui sa il cheme pe Ambasadorul SUA la un interviu, sa il intrebe de ce se baga in politica romaneasca...si de ce ia partea lui Basescu si Macovei. De ce nu?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...