marți, 3 iulie 2012

E timpul să plătească!



Cei care mă citesc de ceva vreme ştiu că sunt adeptul guvernării prin consens, singura metodă care oferă o bună guvernare. Din păcate o mână de apucaţi, constituiţi în aşa-zisa "societate civilă", a pledat permanent pentru confruntare, în numele unei "reforme fără sfârşit". Noua generaţie de politicieni, aceea pe care o vedeţi azi pe ecranele televizoarelor, a fost crescută în cultul confruntării. Adversarul politic nu este un partener de dialog, pe care să-l respecţi, ci un duşman, pe care trebuie să-l distrugi cu orice preţ. 

traian băsescu a dus la paroxism acest comportament conflictual. A folosit împotriva duşmanilor lui tot ce a avut la îndemână, adică SRI, SIE, DNA, ANI. Da, orice ar zice unii şi alţi, Adrian Năstase este victima lui. Asta nu exclude eventuala lui vină. Dar nu pentru acea posibilă vină reală este condamnat(procesele lui nu au nimic în comun cu ideea de justiţie), ci pentru a-i da satisfacţie lui băsescu. Doar că această condamnare, modul brutal în care s-a procedat cu AN, au deschis o cutie a Pandorei. Pentru că la cazul AN s-au adăugat între timp mizeriile făcute lui Ponta, Andronescu, Diaconu şi compania. 

Ceea ce se întâmplă azi în Parlament este contraofensiva celeilalte tabere. Care este una fără milă. Şi cu un apetit pentru răzbunare pe care l-aş blama, dacă aş avea argumente pentru asta. Dar nu am! Toate instituţiile statului au fost confiscate de oamenii lui băsescu şi ai PDL. Acum trebuie curăţate de pedelişti. Fără scrupule! 

Da, vreau să plece Blaga! Da, vreau să plece Anastase! Da, componenţa Curţii Constituţionale trebuie schimbată! Da, ANI, DNA, Procuratura Generală trebuie să aibă alţi şefi. Vaietele pedeliştilor sunt doar expresia ipocriziei. Când ocupau toate instituţiile nu le mai ajungeai nici cu prăjina la nas. Acum e timpul să plătească pentru tupeul şi aroganţa lor. Şi nicio pedeapsă, politic vorbind, nu e prea mare.

Dacă bocitoarele de serviciu nu au avut nimic de bocit pe vremea în care PDL controla tot ce mişcă în ţara asta, iar atunci aveam o "democraţie" exemplară, acum de ce ar fi altcumva? Atunci nu era "lovitură de stat"? Dacă nu, nici acum nu este! Punct!

băsescu şi PDL culeg ce-au semănat. Ştiu, doare. Dar e bine! E foarte bine! Să-i doară! Şi vreau să-i doară şi pe alţii: pe berceanu, pe udrea, pe boagiu, pe toţi care au avut miliarde de euro pe mână şi şi-au bătut joc de ele. E timpul să plătească!

13 comentarii:

ddanilov spunea...

Sa plateasca! Toti,pana la ultimul borfas,acoperit de mafia pedelista!

casandra spunea...

Ai vazut cum justifica DNA cererea de stramutare a procesului prin care se cere intreruperea executarii pedepsei pentru Nastase_
http://www.gandul.info/news/care-a-fost-motivul-pentru-care-dna-a-cerut-mutarea-de-la-bucuresti-a-procesului-in-care-adrian-nastase-cere-intreruperea-pedepsei-9808873

Laura Andrei, presedinta Tribunalului Bucuresti a fost candva doctoranda lui Nastase. Este susceptibila sa nu fie impartiala.
Dar Ioana Bogdan, judecatoare fara inamobabilitate si decret prezidential din prima instanta care l-a condamnat pe Nastase o fi fost impartiala? Ea, care a fost consiliera lui Morar la DNA chiar cand se facea dosarul?
Astia isi bat joc de noi?

Constantin Gheorghe spunea...

Da, casandra, am văzut! Şi încă o dată da, îşi bat joc de noi! Se cred deasupra legii, ei, cei care trebuie să apere şi să aplice legea.

Anonim spunea...

Madonna, ce lovitura !!!

Viviana

ddanilov spunea...

Cine te minte in fata,isi bate joc de tine! Acest partid fascistoid,ne-a mintit inca de cand a fost in minoritate in parlament.Ei au mimat indignarea, au blamat(justificat sau nu),dar mai mult nejustificat,au promis reforme structurale,tragerea la raspundere a celor corupti,au monopolizat reactia civila,s-au erijat in aparatori ai interesului popular,etc...
Au mintit in campania electorala,au amennintat,au blamat,au jucat murdar de tot.Cand erau acuzati de diverse lucruri,singura lor aparare era:"si ceilalti au facut la fel",aducand dezbaterea publica la nivelul copiilor cu dizabilitati psihice.
Au injurat poporul roman,au injosit toate institutiile publice,au adus neaveniti in posturi cheie,au tranzactionat cu minoritatea ungureasca Ardealul ca si cum ar fi fost vorba de o bucata de branza,toate cu un singur scop: sa le reuseasca lor toate matarpazlacurile,si sa sifoneze bani de la buget.Multi bani!Atat de multi, ca au taiat pensii,au anulat drepturi civile,au inchis spitale.Apropos de drepturi civile:pentru multe din acestea s-a murit in greve si manifestatii muncitoresti.Deci ne-au intors inapoi pe scara devenirii istorice,ca natiune moderna.
Si toate acestea in aplauzele generale a unei parti din populatie pe care au reusit sa o minta,sa o isterizeze,sa o imbecilizeze!Au declansat razboiul romano-roman!Numai pentru acest lucru,merita desfiintati ca persoane publice si/sau incarcerati!
Nu stiu daca A.Nastase e vinovat de puscarie.Nu stiu care e proportia dintre ce a facut bine si ce a gresit in mandatul sau si iar nu stiu ce este in acel dosar pe baza caruia este condamnat,dar stiu ca el nu a avut o asemenea atitudine criminala fata de propriul popor.In loc sa plateasca Anastase, a platit A. Nastase!Impresia pe care mi-a lasat-o acel spectacol penibil cu un Adrian Nastase haituit de oficialitati,a fost aceea a unui veritabil linsaj public menit sa desfiinteze atat imaginea cat si persoana lui Nastase.Un asasinat condus de institutiile pe care noi le platim si de la care asteptam apararea democratiei.Prin toate acestea si multe altele,ei s-au pus in randul dusmanilor poporului roman.
Deci,da!Si-au batut joc de noi!Ei si cei care i-au sustinut din posturi caldute,anonime (sau nu)si foarte bine platite!

Anonim spunea...

Orbilor, voi nu vedeti ce monstru se naste din USL-ul asta ? Ce va face sa credeti ca daca fac o data mizeria pe care o fac astazi ... nu o sa o repete si alta data ? Sau ca nu o sa faca altele muuuult mai rele ?

Mai vorbim peste 1 an sa vad atunci ce parere o sa aveti; faceti aceleasi greseli ca acum 8 ani cand a venit Base la putere; fix aceleasi. Peste 1-2 ani o sa cantam cu totii: "Ponto, Ponto .... noi plecam in Congo !".

Faptul ca Base&Co au facut multe mizerii nu indreptateste USL-ul sa faca la fel. Niciodata !

ddanilov spunea...

Orbule,la samavolnicie raspunzi la fel! Spun asta doar asa ca sa fiu in ton cu tine.Nu cred ca ceea ce se face acum in parlament este samavolnicie.Este vointa populara exprimata in manifestatiile din ianuarie!Sa guste si ei din mancarea pe care ne-au servit-o,sa simta si ei gustul umilintei,dar mi-e teama ca ,animale cum sunt ,nu vor constientiza lectia servita de poporul roman, in sensul de a o intelege si a nu mai repeta greselile.
Si inca ceva: "cine scoate sabia, de sabie va pieri!"
In ceea ce priveste preschimbarea USL in monstru,mai vedem.Deocamdata sa scapam de monstrii pedele si monstruozitatile lor!

Anonim spunea...

Mai vorbim peste 1 an .... sau poate chiar mai devreme.

c spunea...

Orbule,

la cit ne-au umilit si furat jegurile oranj, "demonstrindu-ne" cu zise argumente constitutionale ca reformeaza si modernizeaza institutiile statului, mai conteaza ce va fi peste un an? Hai, lasa-ne sa ne bucuram acum, ca nu sintem prosti sa speram realizarea paradisului pe pamint.
Insa orice discutie poate sa inceapa abia dupa ce Chioru o sa fie cu bratari la minuri, el, telectualii lu peste prajit, politrucii portocalii, curvele si fetele lui, postacii si propagandistii platiti din bani publici!
Dupa aia, discutam ce vrei tu si-l dam jos si pe Ponta - daca asta te face fericit! Mie mi-e indiferent Ponta, insa il urasc (U-R-A-S-C) pe Basescu si ceea ce reprezinta el.
Asadar, nu mai este mult pina cind dies irae, dies ira, solvet saeclum in favilla. Numaratoarea a inceput. Maaama ce dramoleta e in deal, ce mai injuraturi catre slugi si maaama ce consum de Chivas de 12 ani se mai pune la cale! Fara gheata...
Nasol, frate! Traiane, nici nu stii cit de racoare se face in jurul tau!

ddanilov spunea...

Vorbim oricand,dar se pare ca asa cum e turcu,idem pistolu'.Asa cum astia care striga acum ca sunt victime politice,si nu sunt in stare sa vada realitatea si sa-si asume prostiile facute,la fel sunt si votantii lor.Nu sunt in stare sa-si recunoasca greseala,nu sunt in stare sa revina la sentimente mai bune si sa fie in gand cu conationalii lor.Nu! Ei se lupta in continuare cu disperare numai si numai sa nu recunoasca faptul ca au gresit.Asta ,daca nu cumva sunt complet cretini si sunt sinceri credinta lor!La psihiatrie cu voi!

Anonim spunea...

Luati de cititzi si de la altii:

http://www.zf.ro/opinii/ce-veti-face-dupa-ce-cadavrul-lui-basescu-va-fi-fost-sfasiat-de-caini-va-intoarceti-la-statul-de-drept-9810084

Ideea e aceeasi ca si a mea: ok .. Base&Co vor fi desfiintati; o merita; si dupa aia ce ? Dupa aia USL va deveni brusc Alba ca Zapada ? O sa se intoarca la dezbatere, la litera Constitutiei ? Pa bune ? Trebuie sa fii cel putin naiv sa crezi asta.

Voiculescu, Mazare, ala de la Iasi, Mitrea, Vanghele, Negoita Brothers, Oprea, Tariceanu, etc, etc, etc.

Repet, orbilor care va bucurati de distrugerea astora de la PDL, nu vedeti deloc ce mizerie se ascunde in USL ?

Si, asa, in incheiere inca o lectura ... poate vi se mai ia ceata de pe ochi putin (voua + detinatorului blogului):

http://horea-m-analizatehnica.blogspot.ro/2012/07/din-norvegia-cu-drag-pentru-romanasii.html

ddanilov spunea...

Esti un basist penibil si nu merita sa mai discutam!

ANONIMUS spunea...

Dle Constantin n-am ce adauga.Pentru Anonim.Mai rai nu se poate.Am 68 de ani si am vazut multe si am avut si diverse dezamagiri.Pe unii pe care-i detestam acum ii inteleg si-mi pare rau ca am gandit asa , pentruca indiferent de politica, tipi erau macar decenti si credeau sincer in ideile lor si nu erau rai chiar daca nu le impartasesc ideile nici acum.
Pe Basescu nu l-am inghitit dar in afara ca-l dispretuiam pentru gausenia lui ,eu l-am numit atunci "Musca la Arat"Asta spunea ca face si drege cand e clar ca nu facea nimic si ca e un badaran.Dar nu m-a iert ca l-am ales pentru a-l pedepsii pe Nastase si ca idiotul, am crezut ca inalta functie il v-a ridica la cerintele ei.M-am gandit la Thomas Becket si am crezut ca v-a devenii demn de inalta functie.Dar acest clawn simpatic a intrat in sindromul" porcului in copac",sau 'tiganul devenit rege".N-as fi crezut cata rautate nimicinicie,prostie, incultura,distrugatoare de tara si de
oameni, de incurajarea a tot ce e mai rau in sufletul omului din
popor,ura viscerala impotriva oamenilor cultivati si manierati.Un
om care ura cultura si educatia,a tuturor oamenilor la care Basescu nu le venea nici la genunchi .Regele,si mii de altii.Un intrigant de la care putea lua Iago lectii,Un om care a folosit multime de oameni si le-a aruncat ca niste lamai stoarse,un badaran cu un ha-ha it de idiot.Capabil sa se laude de lucruri pentrucare altul ar intra in pamant.Si daca nu m-as opri as fi putea sa scriu inca 10 pagini.Cred ca altul mai rau nu se poate gasii intr-o suta de ani.Ponta si Antonescu au exemplificat ca un om cu raspundere devine altul.Ii poti critica dar stiu ca sunt oameni demni si cu caracter si omenosi si nu pot derapa ca acest Everest de rautate si prostie ca Basescu.Sa avem noroc de ei.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...