duminică, 1 iulie 2012

Coaiele la control, Pulimea Voastră!



Pulimea Voastră! Aveţi o minunată ocazie să demonstraţi că aveţi coaie de unul singur, nu cu DNA, ANI, SRI, SIE, maşina de propagandă portocalie, intelectualii lu' Peşte în loc de ele! Acceptaţi propunerea premierului! Daţi-vă demisia amândoi, şi lăsaţi-vă pe mâna poporului. să vă judece el. Ei, ce ziceţi? Ne arătaţi că aveţi coaie, sau ceea ce păreau a fi până acum sunt doar butaforie? Aşteptăm să ne surprindeţi! Dar nu până ni se lungesc urechile... 

8 comentarii:

Lavinia S. spunea...

Diferenta de situatie dintre cei doi este ca ponta a reusit sa faca in doua luni cate ilegalitati nu a reusit base in 8 ani.

Asa ca, de ce ar demisiona amandoi? Ponta are de gat plagiatul, deocamdata Basescu nu are nimic opozabil. Ponta a incalcat constitutia, la Basescu striga ei ca a incalcat-o, dar modalitatile concrete nu sunt mentionate.

Sa stea fiecare cate le este mandatul si conform cu cate au facut. Ponta sa-si dea demisia, ca nu vad cum o scoate la capat cu plagiatul dovedit, iar USL sa puna un alt istet in functie, ca sa ne lamurim pe deplin cat de buni si cinstiti sunt ei. Pun pariu ca la toamna pierd alegereile, in ritmul in care scot magariile pe banda rulanta. Posibil in favoarea unor maimute gen PP-DD, care au gura mare si plina (de ...).

Pana una-alta, iti reamintesc ca "ai tai" sunt la putere, asa ca nu ai de ce a te plange. Da-i inainte si fa treaba, daca esti (sunteti) in stare. Ma rog, treaba faci (faceti), pentru buzunarele voastre si pentru o grabnica restauratie, dar nu treaba din asta avem noi - cei pe care ne jupoaie orice guvern - in vedere.

Karakas spunea...

Pe vremurile rosii, in Romania se facea misto de sovietici, la modul urmator: "davai ceas, davai sotie, harasho tovarashie".

Astazi, tovarasia cu "partenerii strategici" nu se mai face cu oferte de neveste, ci de copii, carne tinara pentru americani si alte natii infratite:

"Minore din Caracal pentru distracţia americanilor de la Deveselu. Zeci de eleve au fost obligate să practice prostituţia de o grupare interlopă, pentru plăcerile americanilor dar şi ale unor austrieci aflaţi în România pentru consolidarea unor hidrocentrale....

Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt", se arată în referatul procurorilor care se ocupă de caz.


Multumim din inima Sefului de Stat pentru ca Romania e la cel mai inalt nivel de securitate din istoria sa. Nu, nu si copiii romani....

http://www.antena3.ro/romania/minore-din-caracal-prostituate-pentru-americanii-de-la-deveselu-173745.html

ANONIMUS spunea...

Madam Lavinia Sandru ,Ponta un politician cult cu engleza la ea,cu o scoala facuta cum trebuie, un om care n-a reusit sa fie "agatat"nici de Blejnar nici de ANI,si nici cu"plagiatul" ca doar cretinii pot crede asa ceva,care n-a calcat Constitutia,doar cineva cu mintile plecate-n voiaj poate spune ca Basescu n-a "gresit".Acest badaran de joasa speta, beotian care uraste cartea,un idiot care n-a citit o carte in viata lui,o rusine care spune"esheck si sulaina,si vorbeste ceva care el spune ca ar fi engleza,un tip care n-a facut nimic in viata lui doar distrugerea "flotei" si tabla cu "Aici sunt banii nostri"un fost contrabandist , piroman,vicios depravat,bijnitar ,o rusine a Romaniei ,care a violat Constitutia cu perversitati,spuneti ca n-a gresit?!.Dar faptul ca a reusit sa convinga CCR-ul sa-si calce datoria calcand Constitutia si schimband ordinea de stat ,cum se numeste si cine este de vina.?!Unde a citit ,jurist consultul de MAT,si cretina care avea "renumerarea" in CV,ca Romania este Republica Prezidentiala !?,Sau intr-o
republica Parlamentara in care Parlamentul este singura putere, acesti nedemni declara ca presedintele Basescu este "Seful statului"?! cand acest badaran nu are puterea constitutionala sa faca nimic fara ca parlamentul sa fie de acord.Nici in situatia cand are prerogative speciale-aparare si externe ,politica o face parlamentul si Guvernul si nu poate face nimic fara el nici in caz de razboi.Dece credeti ca CCR-ul n-a trimis hotararea care isi incalca limitele prerogativelor constitutionale ,la Monitorul Oficial ?!Va spun eu -cititi Constitutia-aceasta incalcare a constitutiei este un caz de inalta tradare ,ca ce se numeste, cand in loc sa aperi si sa ocrotesti Constitutia,iti incalci mandatul si-si arogi puteri in care presedintele nu are vocatie executiva si nici initiva legislativa.Porcariile facute la Cotroceni sunt nule.
Faptul ca Boc,un" nimic" a preferat sa nu se foloseasca de prerogativele sale ci a lasat ca presedintele sa le uzurpeze e o crima.Asa ca nu ambii ar trebui sa-si dea demisia ci presedintele trebuie demis pentru inalta tradare.

Dragos B spunea...

A, pai presedintele putea sa-si dea demisia de vreo cateva ori pana acum.
Putea sa demisioneze in loc sa-l numeasca pe Ponta premier. Putea sa zica ceva de felul "Nu pot refuza/impiedica desemnarea lui, trebuie sa aprob/semnez, dar decat sa fac in mod constient un rau mai bine demisionez.". Putea sa demisioneze in loc sa negocieze cu mogulul (atunci bun) Voiculescu, putea sa demisioneze in loc sa accepte PSD in unul din "guvernele lui" s.a.m.d. Putea sa demisioneze de la Primarie daca tot nu putea face nimic (din cauza de consiliu)...

ANONIMUS spunea...

Ba mai mult si-a dat cuvantul ca-si da demisia in 5 minute, daca este revocat de parlament.Sa fim seriosi! S-a tinut de cuvant?! Nu,ca e cazul
de onoare si in cazul acestui ignobil nu e cazul.

Karakas spunea...

Baconshi "s-a alaturat" lui MRU in jurul Initiativei Civice de Centru-Dreapta, sau ma rog, invers, ce mai conteaza pe unde te freci de bara.

Cum gogoshica inca nu s-a copt, Baconshi sufla un pic pe chipul de lut al Initiativei (sau al lui MRU), sa-i dea putina roshata-n obraji:

"Susţin, ca intelectual (sic!) şi cetăţean (al Imperiului), deschiderea negocierilor (cu sopirlitzele din USL) în vederea cristalizării acestui proiect (Code Name: "Proiectzel de Sufletzel') pe care milioane de români (texani) îl aşteaptă... Sunt convins că numeroase grupări civice (creatie ingenioasa a pretinului MRU pe cind era la Servicii) şi ansamblul forţelor reformatoare (plantate sub acoperire) se vor ralia (nu ca Ponta la raliuri) acestei iniţiative cu toată energia şi competenţa lor (daca-i ordin, cu placere). E nevoie de un altfel de politică (macho-securistica, altfel era "o altfel de politica") şi aceasta va deveni realitate dacă ne dorim o Românie cu adevărat democratică, dezvoltată şi solidara (Amin!)", mai scrie Teodor Baconschi pe blog.,

Iar eu sunt convins ca cei de la Scanteia scriau mult mai plastic decit dl Baconschi.

http://www.antena3.ro/politica/baconschi-se-alatura-initiativei-civice-formate-de-mru-173849.html

Karakas spunea...

Kovesi se dadea lovita acum citeva zile cind declara ca, vai Doamne, sunt tot felul de forte care incearca sa impinga teza ca in cazul dlui Nastase a fost un doasar politic, ea fiind curata si la suflet. Dar e muta cind in acelasi caz, procurorii DNA incalca normele legale in relatia doctor-pacient, sau cind, tavarasii ei, ca Macovei in frunce, se declara preocupati ca s-ar fi pus un diagnostic gresit. Pentru ca diagnosticul medical al unui cetatean urmarit peste ceea ce este normal, este pentru ei informatie ce poate fi utila pentru degradarea imaginni publice a domnului Nastase, desi el fusese condamnat deja. Cine mai crede in inocenta lui Kovesi, a lui Morar si compania?

Ce se intimpla in Romania este o contorsiunare evidenta a vietii democratice, o incalcare a drepturilor individului, care seamana mult mai bine cu situatia din Ucraina sau Rusia, decit cu situatia din UE.

Asa ceva nu trebuie permis nici unui regim care se da democratic in exterior. Kovesi, Morar si ceilalti tulusi trebuie sa plece.

''Încălcarea drepturilor pacientului, intervenţia în relaţia medic-pacient şi medic-familia pacientului şi ancheta unor diagnostice în absenţa unor expertize medicale care să trezească suspiciuni cu privire la diagnostic constituie, în esenţă, încălcări grave ale drepturilor omului şi este obligaţia CSM-ului de a sancţiona astfel de abateri. Atragem atenţia că însăşi comunicarea diagnosticului şi a convorbirilor între medic şi pacient, între medic şi familia pacientului, fără acordul pacientului, încalcă acea confidenţialitate prevăzută prin lege'', a informat CMR.

http://www.agerpres.ro/media/index.php/social/item/133933-Astarastoae-CMR-isi-mentine-punctul-de-vedere-adoptat-la-Consiliul-National-referitor-la-cazul-Nastase.html

Anonim spunea...

aseara la tv: mecanismele scandalizarii

Skandal-Mechanismen
07. April 2012

Hans Mathias Kepplinger: Die Mechanismen der Skandalisierung. Zu Guttenberg, Kachelmann, Sarrazin & Co.: Warum einige öffentlich untergehen – und andere nicht, Olzog Verlag, München 2012, 223 S., 26,90 Euro.
http://www.forum-ordnungspolitik.de/zum-mitnehmen/literatur/fuer-sie-gelesen/1131-skandal-mechanismen

... Die Nutzen-Schadens-Bilanz von Skandalen ist fragwürdig, zu diesem Urteil gelangt Hans Mathias Kepplinger am Ende seiner empirisch gesättigten Studie über die Mechanismen der Skandalisierung. Skandale sind „die Folge von Mechanismen öffentlicher Kommunikation“. „Skandale im Sinn der vorliegenden Studie liegen nur dann vor, wenn die eindeutige Mehrheit der interessierten Bevölkerung mit Empörung auf einen Missstand reagiert und Konsequenzen fordert. Dabei ist unerheblich, ob der Missstand tatsächlich besteht. Entscheidend ist die Vorstellung der Mehrheit.“ Häufig wird immerhin der Kern der Sache erkennbar, die Wahrheit hat aber regelmäßig keine Chance und geht in unsachlichen Darstellungen unter. ...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...