joi, 12 iulie 2012

Doctrina Brejnev, acum în haine teutone



Ei bine, dacă aţi crezut că nu există ceva mai rău decât URSS, acum aveţi prilejul să aflaţi că există: se numeşte UE. Cu capitala la Berlin! Ceea ce ne fac nouă acum reaminteşte, pentru cei care au trăit acele vremuri, "Primăvara de la Praga" şi felul în care Moscova l-a îndepărtat pe acela care se abătuse de la dogmă. Tot ce pot să sper e că nu vom avea şi tancuri pe străzi. În rest, Dumnezeu cu mila! Ce înseamnă, de fapt, numirea unui mediator agreat de toate partidele? Anularea Constituţiei României, unde scrie clar că funcţie de mediere revine Preşedintelui României? Crin Antonescu ce-o fi? Şi cine să numească acel mediator? Bruxellesul? Papa de la Roma? Patriarhul Economic de la Istanbul?(e o glumă, Patriarhul e ecumenic!) Mult Prea Fericitul Danel, CEO al BOR? 

Noua "doctrină Brejnev"(madam Merkel ştie bine ce şi cum, ca futecistă fruntaşă pe vremea fostei RDG) se experimentează acum pe spinarea României. Este parte a planului german de dominare a UE. URSS nu a reuşit să domine Europa de Est, iar mişcările centrifuge din lagărul socialist s-au amplificat. Această demonstraţie de forţă ineptă a Germaniei, prin intermediul Comisiei Europene şi al PPE, va genera, într-un fel sau altul, mişcări centrifuge în sânul UE. Care va duce la destrămarea ei, tocmai pentru că acţiunea Germaniei calcă în picioare setul de valori pe care s-a construit Uniunea. Dar ce să înţeleagă madam Merkel? Beţia puterii i-a luat minţile. Cum s-a întâmplat şi cu băsescu, sluga ei de aici. Istoria se răzbună groaznic pe astfel de oameni. Nici ei nu vor scăpa de pedeapsa Istoriei. 

PS: ca de obicei, ziarele şi siteurile româneşti sunt pline de cretini! Mediatorul era, de fapt, Avocatul Poporului. Dar unde pula mea era UE când PDL numea un avocat al poporului după chipul şi asemănarea lui? Hai sictir, jigodiilor! 

Oricum, tot ce am scris rămâne valabil!

12 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Ei, USL a tras de institutii cit a putut, brutal si intr-un timp foarte scurt, asa ca si-a cam meritat scatoalca de la Bruxelles.

De fapt, singura idee cu care sint in acord absolut cu USL-ul este suspendarea lui Basescu, pe care o sa o votez. Restul schimbarilor au fost mult prea fortate, si eu unul le preferam sustinute de alegeri, nu de traseism. Question de gout...

Karakas spunea...

Eu cind vorbesc de Imperiu...astia nu te lasa, cum te prind: Pantaloniii jos!

E umilitor tratamentul absolut cretin al UEistilor fruntasi, in frunte cu Barosso si terminind cu Basescu, care se jura ca El e singurul salvator, nu Ponta sau Antonescu..aia sunt cih!

Din pacate asta inseamna cind dreapta e la putere: Imperiu...si colonii. Exploatatori si exploatati.

cristi spunea...

Asta e prea de tot. Avocatul Poporului a fost demis conform legii, iar alegerea celuilalt s-a făcut tot legal, confirmat şi de CCR. Să îl dai afară acum pe Dorneanu fără motiv ar fi însă ilegal. Iar ideea cu unul "agreat de toate partidele" e dincolo de noaptea minţii.

Karakas spunea...

Reuters. Ce va spune asta? O agentie de stiri americana. Stirile Reuters sunt preluate de o armata de publicatii si statii radio/TV, la scara globala. Stirile Reuters au deci o audienta globala.

Nu trebuie sa fii un geniu sa te informezi pe Internet despre acest conglomerat. Vei afla ca Reuters detine firme cu increngaturi in industria financiar bancara globala, si evident, e parte din acea increngatura de cercuri cu foarte multa putere.

Apoi citim o stire:

"The clash is the latest in a long history of rifts between Basescu, a former ship's captain, and leftist politicians in Romania, which have marred the country's efforts to fight off economic problems and strengthen democratic institutions"

Deci, conform "analizei" Reuters, politicienii de stinga au "ingreunat" eforturile "tarii" sa rezolve problemele economice si sa "intareasca institutiile deocratice". Spre deosebire de Basescu. Wow, ce "analiza" buna de preluat de Scanteia Portocalie, EVZ.

Multi "vede" putini "intelege" ce se intimpla in Romania. Dar e clar cine pe cine controleaza si-l vrea in lesa.

Cu cit sar astia mai mult pe USL, cu atit populatia va intelege ca Romania e in menghina intereselor externe si ca Basescu e papusa lor. Si ca, in final, Romania nu mai e tara romanilor, ci a lui Merkel, Dahl, Barosso, van Rompuy, Reding, Gitenstein, a Printului Charles (doar partea care-i place, Transilvania) si a "democratilor" din PDL, in frunce cu ochii albastri ai lui MRU, si rugaciunile lui Baconschi, omul cu dusurile foarte reci. Romanilor li se dau la schimb promisiunea cu integratul, viza de SUA si cautarea fericirii...in alte tari.

http://uk.news.yahoo.com/romanian-pm-defends-bid-oust-president-133416347.html

Florin spunea...

Hai la vot

http://baselandia.wordpress.com/2012/07/12/pana-la-capat-2/

Anonim spunea...

Hai "sa stam stramb si sa judecam drept".
Problema cea mai mare nu e UE ci sunt politicii nostri. Sa nu-mi spuneti ca aveti incredere in Ponta si Antonescu, care la prima vedere par de neinlocuit ... cu cine? Greu de presupus. Grav, foarte grav. Ce au facut in anii astia petrecuti in "opozitite"?!

Nimeni nu ar da o ceapa degerata pe USL-isti dupa aceasta furtuna si ce o mai veni (lipsa de calitate a clasei politice la care se adauga la lipsa totala de caracter, de educatie, etc., un DEZASTRU). Sunt prosti facuti gramada si o spun cu furie.

Basescu e pus pe distrus toti si toate, a demonstrat-o din plin mai ales in ultimii 3 ani. Nu se poate raspunde cu balbaieli penibile care nu fac altceva decat sa creasca haosul in care se scalda asa de bine nebunul national.

Daca ai un pic de creier nu poti avea incredere in aceleasi persoane care au distrus tara in veselie (vezi ministerul transporturior si oamenii de acolo: aceiasi... cum dracul poti spera o schimbare?). Ministrul Justitiei care se amesteca in treburile CSM ... n-am cuvinte.

Viviana

Radu Humor spunea...

După ce s-a aflat identitatea copilului lovit de băsescu, s-a aflat și identitatea celui ținut în brațe :
http://i49.tinypic.com/ohoiyt.jpg

Radu Humor spunea...

Cu hidoși din ăștia în frunte cu văcuța merkel vor să facă noua URSS !
Sper ca lumea să se trezească de cap și să observe că UE a încăput pe mâna unor șmecherași, care dacă n-au o țară a lor, vor să-și tragă una cât un continent.
Până la uemă și URSS și UE sunt creațiile unor minți bolnave ale unor ovreiași ce se cred șmecheri nevoie mare.

ANONIMUS spunea...

Ramai siderat auzind asemenea minuni.Ca magarii astia de la PPE se tin cu dintii sa nu piarda sefia
UE este clara ca si clestarul.Dar sa o aud pe "vaca grasa la menopauza"comunista din RDG,si Barosso ,comunist maoist in Portugalia, ramai traznit.Culmea este ca Merkel da ordine ca omologa a lui Ponta din Germania nu din UE asta este peste
putinta de a rabda.Populatia ar trebui sa-i asculte pe Ponta si Antonescu si sa le aduca la cunostinta ce cereri obraznice face PPE-ul nu UE.si poporul sa aleaga in cunostinta de cauza.Cand PDL a impus in institutii numai de ai lor n-au spus un pas.Ca CCR-ul e impus de PDL la fel ,Avcocatul Poporului la fel.Ce-i pusi de USL-u macar sunt din patru partide.Ponta si Antonescu ar trebui sa aiba curaj si sa-i ignore pe acei papitoi de la UE.Ce poti sa le faca.Nimeni n-o sa accepte fara murmur ce doreste Merkel.Dupa ce-l schimba pe Basescu se schimba calimera ori ce magarii ar face UE.Cred ca n-ar trebui uitate aceste porcarii sinistre a PPE-ului.

Anonim spunea...

Bai, nu vi se pare deja o urma de paranoia sa tot credeti ca toti ceilalti au ceva cu voi? Pana acum, toata presa straina era cumparata de Basescu. Acum au toti cei din europa ceva personal. Stati pe vine, ca se pregateste Franta sa ii f**a lui Ponta una in mecla. Tot PPE e si acolo?

Credeti ca toti sunt prosti si hoti, iar la voi s-a rasturnat caruta cu oameni cinstiti?

Anonim spunea...

"Germania amestecata inca din 1992 in protejarea separatistilor pro-rusi de la Tiraspol"

http://www.rgnpress.ro/rgn_12/categorii/politic/6218-germania-amestecata-inca-din-1992-in-protejarea-separatistilor-pro-rusi-de-la-tiraspol.html

Fluieratorul spunea...

Ma, da' porniti mai sintem, noi romanii cei fara de pata si fara de prihana, pe Germania... Nu cu multi ani in urma eram in stare sa le pupam si urma de la pantof ca sa ne puna o vorba buna sa intram in UE...

@Viviana: Cam asa stau lucrurile, din pacate. Peste tot sint aceiasi profitori. De-asta am zis ca-mi fac de data aceasta placerea sa dau un "da" suspendarii lui Basescu, ca sa-mi spal naivitatea de a-l fi votat in 2004, fara ca acest vot sa fie pentru "ceilalti". La alegeri mai vedem.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...