joi, 26 iulie 2012

Dovada loviturii de stat!



Băsişti, nu vă bucuraţi, că nu aveţi de ce! Este vorba despre lovitura de stat tăcută, dată de traian băsescu zi de zi, timp de opt ani, care, cu complicitatea CCR, a transformat esenţa sistemului constituţional, România devenind de facto o republică prezidenţială. Iată şi dovada afirmaţiilor mele. În interviul pe care îl publică azi EvZ, traian băsescu afirmă despre sine, ca instituţie: "cea mai puternică structură politică executivă care este Preşedintele României". De când este preşedintele peste Guvern, ca atribuţii executive? 

Ceea ce spuneam se confirmă: la Cotroceni s-a aflat, cel puţin de la sfârşitul lui 2008, adevăratul guvern al României. Numai pentru asta şi băsescu trebuie nu doar destituit, ci şi trimis în faţa justiţiei. Cum de dat explicaţii nu trebuie scutiţi nici judecătorii de la CCR, fără de care această pervertire gravă a Constituţiei  nu ar fi fost posibilă.  

O să discut şi despre celelalte elucubraţii din interviu, dar asta mi se pare cea mai gravă afirmaţie, şi ea justifică pe deplin demiterea. 

Un comentariu:

Valentin Berceanu spunea...

Asa stie el... Daca asa era pe vremea lui Ceausescu... Chiar asa hapsini suntem si noi sa ne luam de fiecare detaliu? :p

Sigur n-a fost o greseala, tovarasu' asa gindeste.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...