marți, 24 iulie 2012

De unde atâta patriotism la securiştii pe stil nou?




Drăguţe mioare bugetivoare, şpioni şi contra-şpioni, 

Pentru mulţii bani publici pe care îi păpaţi-degeaba, părerea mea!-este cazul să vă întrebuinţaţi şi voi şi să contribuiţi la limpezirea situaţiei legate de afirmaţiile Pulimii Sale, care ţipă ca o babă violată că a fost "lovitură de stat! 

Refuz să cred că sunteţi atât de proşti-că de ticăloşia voastră nu mă îndoiesc!-încât nişte unii să proiecteze şi să pună în aplicare o lovitură de stat sub nasul vostru. Cum refuz să cred că v-aţi fi trădat omul care vă face toate poftele, vă dă stele şi tinichele, "uitând" să-i spuneţi despre "lovitura de stat". De altminteri Pulimea Sa are grijă să vă "elogieze" :"Cred că(au performat) excelent, și-au menținut neutralitatea și au furnizat informațiile necesare factorilor de decizie. Sunt convins că au făcut-o, sunt convins că și Crin Antonescu și Victor Ponta sunt informați despre daunele aduse de lovitura de stat pe care au aplicat-o instituțiilor românești."

Refuz să cred că, dacă aţi fi ştiut despre pregătirea unei lovituri de stat aţi fi lăsat lucrurile să meargă până la capăt. Pentru că aţi fi comis un act de înaltă trădare, chiar dacă şeful vostru zice că această infracţiune nu mai există în Codul Penal. 

Pot crede însă că, de mânuţă cu traian băsescu, aţi susţine un plan de eliminare a adversarilor lui politici. Nu pot să uit "stenogramele" apărute la ţanc pentru a demonstra ce spune Iubitul Conducător, Mare Reformator şi Machitor. Nu pot să uit cum s-au mobilizat, cu larga contribuţie a SIE, agenţii de influenţă ai României din exterior, pentru a demonstra "lovitura de stat" din ţară, cum au manipulat opinia publică şi oficiali ai UE. Pot socoti asta un act de înaltă trădare? Credeţi-mă, pot!

Aşadar ne sunteţi datori cu o explicaţie: a fost sau nu a fost lovitură de stat? Refuzul de a lămuri acest lucru este dovada jocului vostru imbecil, care a făcut atât de mult rău românilor. Poate că ar trebui să meditaţi la consecinţele faptului că aţi slujit un individ profund nociv, în loc să slujiţi interesul naţional. Dar de când mai au serviciile secrete române tangenţă cu patriotismul şi cu servirea ţării? 

Asta e! Veniţi la vot, să-i schimbăm pe toţi! 

3 comentarii:

pacos spunea...

Pentru prima data, sau s-a mai intamplat da' nu-mi aduc aminte acum, nu sunt deloc de acord cu cele scrise de dumneavoastra.
Judecata asta, in bloc, a tuturor celor care lucreaza in servicii e, dupa parerea mea, cel putin nedreapta.
Ca peste tot in institutiile statului asta, exista o tabara pro si una contra. Mai mult sau mai putin vizibile. Insa, intotdeauna, la mijloc sunt toti aceia despre care nu auzim si nu stim mai nimic niciodata. Toti aceia care-si fac bine treaba pentru care sunt platiti, fara partizanat politic.

Dupa cele intamplate in ultima vreme, tabara pro din SIE e tare. Vedem la referendum cat de tare va fi tabara contra.
Despre SRI, aproape ca as paria ca, daca se intoarce, Maior va fi imediat schimbat. Ramane doar problema cu CSAT-ul. Ca e clar ca sedintele se vor tine cu armele pe masa si cu garzile de corp cat mai aproape.

Dupa '89 au fost condamnati toti, in bloc, fara deosebire. Ar fi mare pacat sa-i anatemizam iar pe toti.

Si DA, hai la vot!

Anonim spunea...

Dupa parerea mea articolul de mai jos face o sinteza perfecta:

Basescu abandonatorul. Si ”amenintarea bunului exemplu”
de Mihai Gotiu

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/basescu-abandonatorul-si-amenintarea-bunului-exemplu-82047.html

Si cred ca titlul ar fi trebuit sa fie doar "amenintarea bunului exemplu", Basescu nu a "abandonat" un frumos nimic. Doar ca data fiind situatia si datele pe care le are continua sa joace tare si fara nici un scrupul pentru interesul sau ('mostenirea' de la scaunul pe care-l ocupa nu e tocmai de abandonat).

Mi se pare ca toti au uitat de unde am pornit. In ianuarie protestele au fost si inca cum. Doar partidele politice pot sa dea ocazia acelor oameni sa-si spuna parerea prin vot. Daca Basescu nu punea paie pe foc poate ca USL nu ar fi facut pasul ... deci, cine seamna vant... culege furtuna si adica donu Basescu.

Si, dai mintea din urma romanului, cand doi se cearta al treilea CASTIGA !

Cel putin ocazia sa votam ne-am castigat-o cu demonstratiile la care ... nu am partecitat in majoritate. Adevarat?!

viviana

Anonim spunea...

citez: "... trebuie dovezi multe si decisive despre frauda."

de pe un blog pro-b tare inrait.

Sper ca e clar ce se incearca.

viviana

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...