joi, 5 iulie 2012

O crimă faţă de naţiunea română



Prieteni, suntem unici! Cea mai periculoasă campanie anti-românească din ultimii 22 de ani nu este instrumentată nici de unguri, nici de evrei, nici de ruşi, nici de marţieni, şerpilieni, bubuli sau alte creaturi. Nu, prieteni! Este instrumentată de Preşedintele României, cu sprijinul unor declasaţi din serviciile de informaţii, a câtorva euro-deputaţi ai PDL, gen Monica Macovei, TRU, Cristian Preda, folosindu-se agenţi de influenţare ai statului român, plătiţi din bani publici, vezi cazul ICR, sau, şi mai evident, pe cele ale FAZ şi ale NYTimes de azi.  

Toţi ăştia sunt plătiţi din bani publici să apere interesele României. Şi ei ce fac? Atentează la interesul general, pentru a-şi apăra privilegiile, şi accesul exclusiv la aceeaşi bani publici. Să ceri suspendarea dreptului de vot al României în UE pentru curul lui băsescu sau al Robertei Anastase mi se pare o crimă impardonabilă. Să minţi, spunând că se pregăteşte arestarea judecătorilor de la CCR este o crimă. Să faci lobby pentru pedepsirea României, numai pentru a da în Ponta, este o crimă. O crimă faţă de naţiunea română.

Asta trebuie spus românilor, şi asta face urgentă scoaterea din viaţa publică a lui traian băsescu. Iar Kovesi, în loc să-l alerge pe Marga pentru că nu i-a făcut hatârul lui băsescu, ar trebui să ancheteze acest scandalos şi iresponsabil caz de trădare naţională.  

3 comentarii:

Karakas spunea...

Macovei: "Din 3 iulie mi-e frica incontinuu de dictatura, de statul capturat", a spus ea...."

Pai da, de dictatura ei si a regimului pe care l-a sustinut si care a capturat Romania timp de 7 ani nu ii era teama, doar ei faceau legea...acum, cind se profileaza gratiile pentru ai lor, le e teama. Foarte "umana" a devenit dintr-o data Macovei, are chiar sentimente de teama...

Eu cred ca transpira tare de frica...gratiilor. E foarte convenabil sa apara victime inainte sa aibe de a face cu justitia. Nu degeaba zicea Basescu ca justitia e miza.

http://www.ziare.com/monica-macovei/europarlamentar/macovei-din-3-iulie-mi-e-frica-incontinuu-de-dictatura-1177125

Florin spunea...

Cred ca ar trebui iniat procesul tradarii de tara pentru Macovei si gasca ei. Povestea asta va avea urmari grave pentru Romania.

Anonim spunea...

ei, is doar oficinele dreptei globale. Stanga-i cu Paste, Copy - Paste
http://krugman.blogs.nytimes.com/2012/07/05/guest-post-romania-unravels-the-rule-of-law/

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...