joi, 5 iulie 2012

Nu mă beliţi, că ca mine nu găsiţi!



Cam asta le-a spus băsescu parlamentarilor, printre hăhăieli, glumiţe cretine şi urlete ameninţătoare. Şi-a etalat colecţia de obsesii, ne-a mai spus încă o dată că el e cel mai cel, iar restul o turmă de cretini, că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase! 

Este un animal cinic. Să le mulţumeşti românilor pentru că au înghiţit, fără să le ia gâtul, mizeriile guvernării lui, e cinism dus dincolo de limită! Nu, România NU a ieşit din criză. Abia de acum încolo plătim pentru erorile lui de politică economică, pentru împrumuturile tembele, care n-au produs nimic pentru români. 

Să fii atât de animal încât să le ceri pensionarilor să te voteze, pentru că nu au pierdut nimic la pensie, când el vroia să le taie 15%, când a mărit TVA, când a luat abuziv CAS pe pensiile peste 740 de lei? Este insuportabil tupeul acestui dement! 

Trebuie să plece! Atât! Nu-l mai suport! Nu-i mai suport hăhăitul! Nu-i mai suport dispreţul! Nu-i mai suport aroganţa! Nu e buricul lumii! Nu se judecă totul în funcţie de el. României îi va fi mult mai bine fără el. Să plece! Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Un comentariu:

ddanilov spunea...

Interventia presedintelui in parlament releva, prin continutul ei disperarea si neputinta.Interventia sa contine jigniri la adresa premierului,a partidelor promotoare a demiterii.Nu a adus argumente in favoarea sa,pentru ca nu mai are ce sa le spuna romanilor.S-a marginit doar sa abata atentia de la adevaratele motive ale suspendarii: incalcarea grava a constitutiei in timpul mandatului sau, scaderea nivelului de trai al romanilor, invrajbirea claselor sociale si a categoriilor profesionale, alterarea vietii politice si a democratiei in Romania prin aducerea in scena parlamentara a unor grupari ilegitime,netrecute prin procesul electoral, scaderea ratingului extern, indatorarea romanilor pe multi ani de aici inainte fara a se stii concret ce s-a facut cu banii imprumutati, limitarea dreptului la viata,dreptate,sanatate,educatie a cetatenilor acestei tari,etc...ACESTEA SUNT ADEVARATELE MOTIVE ALE SUSPENDARII.Prin aceasta diversiune,el arat ca e las si lipsit de simtul raspunderii.Incearca sa se puna la adapost,sa lupte altii pentru a salva,vezi doamne independenta justitiei,si odata cu asta, si pe el.De ce nu mai striga ca in 2007 ca este o victima a politicului?De ce nu mai fuge sa planga in fata poporului? PENTRU CA STIE CA NU MAI MERGE A DOUA OARA! El face ceea ce stie mai bine:sa abata atentia si sa jigneasca.Nici acum in ceasul judecatii nu se dezbara de caracterul sau urat.Acest dement trebuie sa plece.Asta in prima faza...APOI TREBUIE SA DEA SOCOTEALA!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...