sâmbătă, 7 iulie 2012

Dreapta băsistă redescoperă lupta de clasă!




Eu mă bucur să văd cum îl ajută pe băsescu pupincuriştii din dotare. Şi nu ar fi o idee rea ca USL să-şi ilustreze campania electorală cu dejecţiile acestor imbecili împotriva românilor. Un exemplu este inevitabilul Vlaston. Care scrie azi: "Exista doua Romanii. Una a pomanagiilor, a votantilor USL. Care asteapta pomeni de la stat, fara sa inteleaga ca nu are de unde. Care nu vad ce s-a intamplat cu alte tari ale pomanagiilor, precum Grecia, Spania, Italia si altele. Au acumulat datorii uriase, pe care nu au cum sa le plateasca.

Bunastarea oamenilor poate veni doar din munca lor, din talentele si tenacitatea fiecaruia. Mai multe la unii, mai putine la altii. Cine nu crede, sa plece in Grecia, sa vada. Nici ei n-au crezut.
Iluzia ca statul este obligat sa asigure bunastarea tuturor, si a celor care stau cu burta la soare sau prin carciumi, este cea mai perversa minciuna a socialistilor. Cu care au castigat alegerile. Iar cand tara a juns in prapastie, si-au mutat conturile in tari sigure, si-au luat familiile si au fugit. Au ramas pomanagii sa-si planga soarta cruda.
Aici este acum Romania. Cohorte de oameni, care fug de munca creativa si asidua, voteaza USL. Parlamentari care se tem de justitie, de DNA si Parchetul General au votat suspendarea lui Basescu."
Sigur, şi băsescu, şi udrea, şi blaga, şi videanu, şi berceanu, şi EBA, flutur, pinalti, mă rog, tot tribul portocaliu, au lucrat creator să fure banii statului. Averile lor sunt curate. Doar că pomanagii au pus ochii pe ele, şi vor să-i lase pe micuţi în curul gol!
Asta merită o luptă pe viaţă şi pe moarte! Să-l apărăm pe băsescu, care-i apără pe muncitorii creatori mai sus pomeniţi, rărind numărul pomanagiilor, scoţându-i din sistem, prin lipsa medicamentelor, prin lipsa alimentelor, prin frig. E bine, dragi prieteni! Ne-am întors la lupta de clasă! Atunci să luptăm! 

11 comentarii:

Anonim spunea...

Imi cer scuze pentru limbaj, inteleg daca nu trece comentariul.

In ultimii 4 ani am cistigat intre 50.000 si 70.000 de EUR pe an. Am platit taxe la stat ca prostu' pe banii astia, fara PFA, fara alte ghiventuri din astea de sustragere fiscala mai mult sau mai putin legala. Am votat impotriva lui Basescu si in 2007 la suspendare, si in 2009 la alegeri si voi vota impotriva lui si pe 29 Iulie. Am fost la mitingul de sustinere USL din 19 Ianuarie desi nu sunt membru de partid si nu am asemenea dorinte. N-am fost in Piata Universitatii de frica aparatului represiv basescian. Nu am vrut ca numele meu impreuna cu CNP-ul sa ajunga pe mina statului politienesc si sa ma trezesc cu 50 de controale ANAF in 100 de zile.
Parerea mea?Jos Basescu! Demiterea!
Stefan Vlaston? Sa-l futa cainii!!!!!

Anonim spunea...

Vlaston a pregatit si el vreo funie de usturoi chinezesc?!

Dupa cate am citit zilele acestea aseara s-a intamplat ca i-am auzit vocea lui basesecu dintr-o alta camera. Are o voce de betiv inrait.
Recunosc, zau ca n-as fi crezut daca as fi citi o asemenea observatie. Sunt eu prea naiva... pazienza!
Iesiti la vot copii ca nu-i de glumit cu nebunul asta.

Viviana

Karakas spunea...

Cred ca numai un imbecil poate sa vada lucrurile astfel in alb-negru.

Elena spunea...

http://a1.ro/news/economic/promisiunea-reintregirii-salariilor-bugetarilor-cu-8-amanata-cel-putin-doua-luni.html

Ce fac astia, nene?!! Unde ne sunt salariile?!!

casandra spunea...

Este semn clar de buba.
Cu atat mai mult cu cat jigneste chiar electoratul oranj
http://www.tufis.ro/files/claudiu/pp/SER%20NL04.pdf

Nu-i putin lucru sa vituperezi impotriva propriului elctorat.
La pagina 8 a studiului Fundatiei Soros gasim elemente relevante despre structura electoratului PDL:
1. 50% sunt angajati; 27% pensionari; 23% nu lucreaza
2. dintre cei care lucreaza, 53% lucreaza in sectorul public si 38% in sectorul privat
Mai multi electori PDL decat PSD lucreaza in sectorul public.

Florin spunea...

Nu-i de mirare ca imbecilul a fost dat afara din functia de director de liceu de doua ori. Fereasca dumnezeu pentru felul cum se purta probabil cu elevii sicadrele didactice. Replicile la comentarii îl caracterizeaza Un idiot clasic care se crede Napoleon

Constantin Gheorghe spunea...

Elena, salariile S-AU PLĂTIT deja mărite! E încă o mizerie propagandistică!

Elena spunea...

Alo, domnilor, nu se sesizeaza nimeni? Care mizerie propagandistica? Stirea e de pe site-ul Antena 1. Nu pot sa cred ca ar face propaganda de acest tip.

De ce salariile nu se mai maresc din iunie, asa cum au promis? De ce au amanat cel putin pana in august, cel putin dupa cum scrie in articolul pe care l-am pus mai sus?

Constantin Gheorghe spunea...

Elena, s-au plătit! Soţia mea lucrează în sectorul bugetar, şi a primit cele 8%. Iar Antena 1 nu e biblie informativă. E plin de cretini, ca peste tot în presă!

Anonim spunea...

Da, s-au platit. Si la ISU Bacau s-au platit.

ANONIMUS spunea...

Cretiniul asta n-a citit "Alexandru Lapusneanu"si exemplu lui Motoc.Un ajutor nesperat ca Basescu sa se indrepte spre Rahova ca tot urla ca vrea justitie.O s-o primeasca cu varf si infundat si nu numai pentru "flota" ci si pentru altele.Ce dracu'au in capete ca nu pare creier ci paie.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...