joi, 3 decembrie 2009

A dracului potriveală! Dar cam târziu...

Nicolae Popa, personaj central în afacerea FNI, a fost arestat azi la Jakarta, Indonezia. Când zici FNI, zici Sorin Ovidiu Vântu. Când zici SOV, zici mogul. Când auzi mogul, te gândeşti la SOV, la Păturiciu, la Felix motanul. Asta pentru că ne fute la cap băsescu de vreo câţiva ani cu mogulii şi cu cei trei.
băsescu încă mai crede că poate câştiga. Şi, poate, prin arestarea asta vrea să-i arate o pisică lui Vântu. Să nu-i facă Turcescu vreo figură diseară, cum i-a făcut Răzvan Dumitrescu. Sau să împiedice apariţia vreunei bombe. Sau pur şi simplu să se răzbune.
Nimic nu e întâmplător în arestarea asta. Şi vom vedea în zilele următoare ce se va întâmpla. Evident, oficioasele vor da tonul, aşa că nu ne vom plictisi. Oricum, a dracului potriveală! Deşi arestarea vine cam târziu pentru băsescu, pentru a mai schimba ceva în campania asta electorală.

4 comentarii:

Anonim spunea...

De ce ti-e frica pasarica?

Karakas spunea...

Intrebarea este: de ce este arestat chiar acum intr-o alta tara cu 2-3 zile inainte de alegeri? Sa fi facut Popa campanie electorala anti-Basescu in Indonezia?

Constantin Gheorghe spunea...

Mie? De nimic! Nici nu pierd, nici nu câştig de pe urma războiului mogulo-băsescian. Nu e războiul meu. Eu, cel mult, suport, alături de vreo douăzeci de milioane de amărâţi, consecinţele lui. Şi m-am cam plictisit de zarva asta, care nu duce undeva. Ne învârtim în jurul cozii...

Lulutza spunea...

Parca si varu' Necolaiciuc e arestat de citeva luni bune, prin Florida... Vinturile de campanie ale lui Base Voda.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...