sâmbătă, 12 decembrie 2009

Sistemul ticăloşit există şi funcţionează

traian băsescu îşi începe cel de-al doilea(prezumtiv) mandat aşa cum şi l-a început pe primul. Adică zornăind cătuşele. La el asta ţine loc de pipi. Să mă explic: aşa cum canidele îşi marchează teritoriul cu urină(bine, şi felinele, dar el nu are nimic "felin"!), traian băsescu, masculul alfa prin excelenţă(şi cu ajutorul neprecupeţit al serviciilor, al mogulilor de bine şi al banilor lor, al pupincuriştilor de ambe sexe din presă şi din rândul intelectualilor) îşi marchează "reritoriul" zdrăngănind cătuşele DNA.
Cu această ocazie poate învaţă şi năucii de la PSD cum se gestionează o criză. Evident, decizia CCR nu i-a picat bine la ficat(care trebuie să mai metabolizeze şi altceva!). Şi atunci a apărut cazul "Cătălin Voicu". Individul n-a fost săltat cu tam-tam că nu mai puteau procurorii de dragul lui şi îl doreau la audieri vineri. Înainte de vineri au fost luni, marţi, miercuri, joi. N-a ars. Şi brusc a ibntrat organul în erecţie şi a ordonat aducerea. Nu!
De fapt, mai importante decât reţinerea au zovonurile pe care le-a generat, şi numele vehiculate. Un zvon a fost acela că senatorul PSD este bănuit de "mituirea" unor judecători de la CCR. Iar numele vehiculate sunt Hrebenciuc, Vanghelie, Dan Ioan Popescu şi, atenţie, Năstase. Jigodiile alea de juernalişti portocalii, deşi ştiau că este vorba despre Ion Năstase, consilierul lui Voicu de la Senat, au dat-o pe Adrian Năstase.
Mi se pare că Administraţia prezidenţialpă s-a transformat radical, devenind o armă de luptă împotriva democraţiei. Acolo se proiectează toate aceste duversiune, crize, se răspândesc zvonuri, acolo se strâng informaţii despre oameni politici, jurnalişti, oameni de afaceri. Acolo este centrul nervos al sistemului ticăloşit. Acolo s-a proiectat acest vast mecanism de fraudare a alegerilor. Cu sprijinul serviciilor de informaţii, care au ieşit de sub orice fel de control, nu doar parlamentar, şi care fac doar ce le ordonă traian băsescu.
Fără sprijinul lor, al serviciilor, fără infrastructura lor şi, mai ales fără expertiza lor frauda nu ar fi fost posibilă. Am spus şi o repet: şi în 2004, şi în 2009 am avut parte de două lovituri de stat, date de serviciile secrete româneşti, în favoarea lui traian băsescu, folosind atât fraudarea alegerilor, cât şi manipularea opiniei publice.
În 2004 a fost demonizarea lui Adrian Năstase, prezentat ca suprema expresie a corupţiei. În 2009 a fost "anticomunismul" şi ridiculizarea lui Mircea Geoană, prezentat ca un prost. Asta pentru că poporul român, îndobitocit de o presă(şi aici mă refer şi la televiziuni) tabloidizată, nu mai judecă, şi-a anulat spiritul critic.
Acum vom asista la obişnuitele diversiuni ale DNA. Hrebenciuc este pe lista neagră a lui băsescu nu pentru că ar fi făcut cine ştie ce ilegal în afaceri, nu. El este acolo pentru că a spus public un adevăr: acela că traian băsescu are o gravă problemă cu alcoolul. Care explică multe dintre "sucelile" lui. Şi băsescu nu se va lăsa până nu-l va distruge. Vanghelie a măcănit şi el împotriva lui băsescu, Dan Ioan Popescu, la fel.
În plus, s-a pus în aplicare planul "B": dacă se repetă turul doi, traian băsescu va avea drept lozincă: "nu daţi ţara pe mâna corupţilor de la PSD!" Cum se vede, sistemul ticăloşit există, funcţuionează, şi şeful lui este traian băsescu. Restul sunt amănunte...

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...