duminică, 6 decembrie 2009

Cel-care-ar-fi-trebuit-demis-dar-face-servicii-lui-Pulea-Vodă-şi-e-bun-pe-post

Aseară am văzut un pur produs al "epocii băsescu" în toată splendoarea abjecţiei sale. Este vorba despre Cătălin Macovei, cel numit în fruntea ANI, o instituţie pe care mintea murdară a Monicăi Macovei şi servilismul unora dintre victimele instituţiei(Alistar, îţi meriţi fiece şut în cur luat de la ANI! Multe înainte!) au impus-o, şi pe care Pulea Vodă a transformat-o în instrument de denigrare a adversarilor politici.
Cătălin Macovei este cel care a făcut înregistrările cu SRS şi Bogdan Chirieac, deşi aseară, la emisiunea de pe A3 a refuzat s-o recunoască. Dar cu ceva vreme în urmă admitea că a acceptat "şantajul" celor doi din curiozitate. În loc să i se fi arătat uşa şi acum să dea cu subsemnatul la Procuratură, Cătălin Macovei răspunde în continuare la ordine şi îi atacă pe adversarii lui băsescu.
Este vorba despre Geoană, şi despre cumnatul lui, cărora ANI le-ar controla averile, iar Geoană, aflând despre control, ar fi făcut presiuni asupra lui, printr-un consilier, pentru a uita de caz. De fapt, n-a fost chiar presiune, ci doar o încercare: " De cand sunt presedintele Agentiei Nationale de Integritate pot sa va spun ca a existat si nu foarte demult, o incercare de presiune asupra mea din partea unui emisar, a unui consilier foarte apropiat al presedintelui unei camere a Parlamentului care mi-a transmis ca in schimbul blocarii dosarului sau in ceea ce priveste verificarea averii si a lui si a cumnatului sau, care este presedintele consiliului de administratie al unei banci nu voi fi schimbat in cazul in care esicherul politic se va schimba".
Cum poate fi respectat statul care acceptă în fruntea instituţiilor sale asemenea japiţe, care îşi bat joc de tot: de interesul public, de banul public, de inteligenţa noastră? Asemenea oameni lipsiţi de demnitate, fără pic de morală, gata oricând să încalce legea, pentru a face pe plac puternicilor zilei, sunt cea mai mare pericol pentru democraţie şi buna guvernare.
Iată un motiv în plus pentru ca Pulea Vodă să ne lase! De voi depinde schimbarea unor astfel de slugi! Votaţi!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...