vineri, 4 decembrie 2009

Să-i spunem porcului porc!

traian băsescu este un PORC! Bine, nu vă dau o veste! Iată ce spune un comunicat al MAE:
"Cetateanul roman Nicolae Popa nu figureaza in evidentele MAE ca detinator de pasaport diplomatic sau de serviciu...Conform datelor existente in arhiva Ambasadei Romaniei in Indonezia, Nicolae Popa s-a prezentat in ziua de 13.02.2001 la sediul misiunii din Jakarta si a solicitat prelungirea valabilitatii pasaportului simplu, aceasta data fiind cu un an inainte de ziua in care a fost emis mandatul de arestare. Motivul prezentat de cetateanul roman pentru aceasta prelungire a fost necesitatea de a avea un pasaport simplu valabil pe o perioada mai mare de 6 luni, astfel incat sa poata obtine viza indoneziana.Ambasada Romaniei la Jakarta a prelungit pasaportul simplu pana la data de 16. 07.2004, conform normelor legale in vigoare la acea data. Precizam ca, in urma verificarii arhivei Ambasadei Romaniei la Jakarta, Nicolae Popa nu a mai solicitat niciun fel de serviciu consular misiunii noastre dupa data de 13.02.2001. Avand in vedere ca mandatul de arestare a fost emis in ianuarie 2002, la momentul prelungirii pasaportului simplu de catre Ambasada Romaniei la Jakarta Nicolae Popa nu figura cu vreo interdictie in baza careia acest serviciu consular sa ii fie refuzat, se arata in comunicatul MAE."
Ce spunea PORCUL? "Cine credea ca va mai fi arestat vreodata Nicolae Popa, locotenentul lui Vantu in afacerea Gelsor FNI? Geoana nu stia cine e, numai ca i-a dat pasaport cand era ministru de externe. Cred ca arestarea lui Nicolae Popa i-a creat o mare emotie domnului Mircea Geoana, daca a simtit nevoia sa se duca noaptea la Vantu si, lucru extrem de grav, sa anunte, pentru ca se stia de doua zile, Nicolae Popa nu a fost arestat ieri".
Ce credibilitate mai poate avea nu în faţa românilor, pe care problemele astea nu contează, ci în faţa unora care mai au spirit critic, şi un dram de morală? Încă cinci ani în mocirlă, cu porcul ăsta? Până peste poate!

3 comentarii:

Darius cel Tulbure spunea...

Sincer, cam am emoţii pentru duminică după prestaţia lui Geoană. Ieri a fost propriul său inamic.

Lulutza spunea...

OK!

Soc, groaza, teroare! Al doilea mandat al hiperdemonocratului si ultra dreptaciului Tiran Boxescu este periclitat de cel mai mare dusman al lui: El Insusi! :P

Regret ca nici un economist sau asa-zis om de afaceri nu a ascultat cu atentie si luciditate tot ce a spus Traian Basescu in confruntarea de vineri. Ar fi constatat cu groaza ca "modernizarea si reforma" cu care ne-a impuiat capul to'arsu Basescu consta intr-un etatism autoritarist, care numai "de dreapta" nu este! Pana si Lenin cu Hitler la un loc erau mai "liberali" decat El.

Marele "Noroc" al lui Basescu de aseara, ca nu a cazut cu procentele in Groapa Marianelor? Ca Mircea Geoana este prea DOMN de felul lui, chiar si cu un martzafoi parvenit ca el! Deoarece eu nu pot fi doamna decat cu cine merita - prin IQ si caracter, i-as fi spus citeva vorbe, de ar fi fugit in urmatoarele 24 de ore in Congo! Cu mai tot partidul lui de fascisti! Sau de-l faceam sa se demaste la TV, la o ora de virf, scotind revolverul (adevarat), asa cum face cu cel... metaforic, de cite ori simte mirosul de om liber, care indrazneste sa-l contrazica! Sa-l vada toata galaxia cum este cu adevarat!

Am avut un vis: se facea ca George W. Bush tinea discursuri mobilizatoare pentru poporul american, cum ca Bill Gates, mafia Ford si grupurile de interese nelegitime ale imperialistilor pun in pericol viitorul americanilor. Ca salvarea poporului american este conditionata de nationalizarea averii ilegale a mogulilor, oligarhilor, politicienilor, de perpetuarea sistemului ticalosit al lui George Washington si Abraham Lincoln. Ca familia Bush este singura cinstita si corect orientata politic si economic, cu poporul, din popor si pentru popor! Ca singura organizatie "de dreapta", nepatata si nesubordonata dusmanilor democratiei este... CAER! Vis de aur! Vis de aur! Cu cianuri de la Rosia Montana!

Din acest moment, lui Tiran Boxescu nu mai pot sa-i spun decat: Pumnii tai minte nu are! Fii "transparent", bai, fantoma a trecutului odios, bintuie naibii prin... Congo, nu prin Ioropa! Goodbye! Adieu! Sbogom! Adio!

Lulutza spunea...

Erata: ... de dinamitarea sistemului ticalosit al lui George Washington si Abraham Lincoln... :D

Pina la urma, nu am inteles: au inceput sau nu arestarile dusmanilor sistemului ticalosit? Sa stim si noi din timp, ne facem boccelutele, lasam instructiuni familiei, udam plantele... :D

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...