vineri, 11 decembrie 2009

A început reconcilierea! Cu o arestare!

Un senator al României, Cătălin Voicu, este oprit în trafic de Poliţie, săltat şi dus la DNA, sub pretextul "dezvăluirii de informaţii clasificate". Se vorbeşte de un flagrant. Ce drac de flagrant e ăla în trafic? Vorbea la telefon? Arunca documente secrete pe fereastra maşinii? Că nu înţeleg.
Interesant este că omul nostru îndeplineşte funcţia de vicepreşedinte al Comisiei de Apărare din Senat, care tocmai l-a anchetat pe şeful STS, Opriş.
Nu ştiu dacă, aşa cum spunea Hrebenciuc, aşa arată reconcilierea în viziunea lui Pulea Vodă. Ştiu doar că acelaşi Pulea Vodă pleda pentru desfiinţarea imunităţii parlamentare. Şi cu ea, şi fără ea, tot un drac. Dacă aşa vrea pula lui, ORICINE care nu este de acord cu el poate fi săltat de pe stradă, sub un pretext oarecare.
România se îndreaptă uşor, uşor, spre statul totalitar. Şi asta, cu largul concurs al unor politicieni, intelectuali publici şi jurnalişti sceleraţi, care au sprijinit necondiţionat derivele sale antidemocratice. Şi acum se petrece acelaşi lucru. Voicu este vinovat, pentru că este un apropiat al lui Vanghelie. Iar traian băsescu a spus poporului că Vanghelie este câh, că trebuie urât din tot sufletul. PSD e şi el câh şi trebuie urât şi el cu ardoare.
Şi Crin Antonescu trebuie urât, pentru că l-a dominat pe Marele Conducător în dezbaterile publice şi pentru că nu vrea să intre la guvernare cu PDL. Drept pentru care o stârpitură, un schilod moral, Mircea Marian, scrie azi o mizerie, care ar fi fost o capodoperă a "Scânteii" din anii 50, aia condusă de Brucan!
Ne aşteaptă vremuri triste. Şi ce-i mai grav, la două decenii de la Revoluţie, teama revine în sufletul multor români. care nu sunt nici politicieni corupţi, nici oameni de afaceri veroşi, ci care au o singură vină: au luat democraţia în serios...
PS: zvonistica a început să funcţioneze. Individul a fost săltat pentru că ar fi mituit...judecători de la Curtea Constituţională! Se teme Pulea Vodă de vredict? Au băgat prea mult mâna în urnă? Sunt probele prea incriminatoare, şi se pregăteşte discreditarea CCR?
PPS: CCR a decis renumărarea voturilor nule!

6 comentarii:

Anonim spunea...

L-au trims si pe Doctorul Irinel Popescu la plimbare,probabil ca de nu era suficient de bun. Si asa reconciliera continua ... (a la Toma Caragiu).

Ela Roseni spunea...

Da' de studenti ce zici?... Ierau si ei acolo, tinerei si increzatori in cei care se lauda ca sunt aparatori ai democratiei...Ş-au luat-o pe cocoaşă...

ancaf spunea...

O echipă a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) se află la locuinţa lui George Becali din Aleea Alexandru pentru a stabili dacă omul de afaceri are de plătit TVA ca urmare a tranzacţiilor imobiliare derulate în 2006-2008, au declarat pentru MEDIAFAX surse din ANAF.

Anonim spunea...

In numele "democratiei" asteptam noi arestari. Pe de alta parte, nu cred ca baiatul asta va pati, vreodata, ceva.Hai sa intelegem asta, macar noi 2.
R.L.

Adrian Năstase spunea...

Nu cred că ar fi o nedreptate ca mafiotul ăla să ajungă la puşcărie (da' nici eu nu cred că se va întâmpla) şi ar fi şi mai bine dacă ar primi ca tovarăş de celulă pe individul (de aceeaşi teapă) anchetat de el, Opriş.
Cred în continuare că singura noastră şansă este ca tâlharii să se bage reciproc la beci şi, eventual, să arunce cheia.
La cum arată ăştia doi, dacă le dai drumu' să se plimbe pe strada mare din Corleone, se face pustiu în faţa lor, toţi locuitorii s-ar încuia în case.

Anonim spunea...

Oameni buni de ce va urati atat de tare unii cu ceilalti?
-rosii,portocalii...si de ce asa cuvinte murdare?
Inainte de a zice asa ceva mai bine ar fi sa va faceti autocritica...oare sunteti asa de puri?de nepatati cu nimic?si atunci de unde va vine asemenea limbaj?Nu va respectati cititorii?Atunci sa fiti sanatosi..BASESCU E VODA CEL DREPT!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...