miercuri, 23 decembrie 2009

Ţara pizdei mă-sii!

  • Un jeg sindicalist, Dumitru Costin, spunea la A 3 că principala prioritarte a guvernării trebuie să fie reducerea costurilor salariale în sectorul bugetar. Un sindicalist care este avocatul creşterii somajului? Uite că se poate! Şi de două decenii mafiotului ăsta nu-i dă nimeni muie! De asta suntem cum suntem!
  • La investirea generalului de izmene Oprea, în "prezidiu", alături de Pulea Vodă, de fostul şi de actualul ministru, de şeful Marelui Stat Major, un popă. Care popă e cu mâna pe sabia cadou, oferită drept amintire fostului, lui Stânişoară. Ce dracu e statul român: o democraţie, sau o teocraţie?
  • În Parlament, schimb de replici între Mircea Geoană, care a vorbit despre trădătorii din grupul "independenţilor", şi Eugen Niciolicea, care i s-a adresat cu "domnule prostănac". Ce urmează? Să le dăm micuţilor nişte pistoale de duel? Dar să fie cu apă, că mai avem nevoie de ei. Pe post de clovni!
  • Vreţi să ştiţi cum se ia o stea de general? Îţi dai demisia de undeva, nu contează de unde, din motive de "morală", şi Pulea Vodă te recompensează! Dar de ce a simţit nevoia să se explice băsescu în faţa militarilor în legătură cu cea de-a patra stea primită moca de Oprea?
  • 36 de parlamentari din opoziţie au votat pentru guvern. Se pare că marea majoritate este din PSD. Ceea ce explică şi şedinţa din cursul dimineţii, ţinută în timp ce Boc cel Mic şi Tâmp îşi prezenta "capodopera" de program de guvernare. Dar mai ales refuzul pesediştilor de a ieşi din sală la momentul votului. Dacă adăugăm şi activarea "grupului de la Cluj", se profilează un nou partiduleţ, care să se adauge PDL, pentru a da "stabilitate" guvernului Boc 4.
  • Geţos, tot mai greţos Radu Moraru. Emisiunea de aseară, cu traian băsescu, a fost o culme a pupincurismului. Greţos şi băsescu, care plângea cu lacrimi de crocodil pe mormântul "Cotidianului." Păcat de ziar. Avea lucruri mişto, doar că n-a ştiut să ţină justa măsură în opinii, şi asta l-a scos de pe piaţă.
  • Aşteptăm Bugetul, care este contestat chiar înainte de a fi definitivat. Unii îi ridică osanale pleziristului şi epicureanului de la finanţe, cum că ar fi mare profesionist. Chestia aia cu analfabetismul în materie de calculatoare nu lasă multe speranţe de "performanţă". o fi bun şi abacul, nu zic nu, dar pentru băcani. Simularea modelelor economice complexe nu se face cu abacul. Dar dacă îşi fac alţii bugetul, recte FMI, ţie ce-ţi rămâne? Să fii în continuare plezirist şi epicurean. Că ai din ce. Câteva milioane bune de pesionari şi bugetari nu vor intra niciodată în clubul pleziriştilor şi epicurenilor. Lucru garantat de Vlădescu!
  • În fine: cine va fi, în ianuarie 2010, soluţia imorală?

Un comentariu:

pacos spunea...

1. S-ar putea sa-l vedem in curand pe la DNA dar nu in calitate de martor in dosarul ala cu posta. Si daca si trustul eolian isi cam reduce activitatea, atunci se poate spune ca s-a gasit cineva care sa-i dea muie. Da' numai un pic.
2. E continuarea porcariei din Parlament. Daca PF Daniel a facut ce-a facut, de ce ar fi altfel la MApN? Intrebarea e tare.
3. In sfarsit, Nicolicea a spus si el odata un adevar.
4. Intrebarea care se pune e cum dracu' de-a reusit asta sa ia primele trei stele? pe ce criterii si cine i le-a facut "cadou"? ca pe-a patra stim de ce-a primit-o.
5. Nu comentam, ca n-avem ce. Daca depasesc 300 de parlamentari sustinatori, cum se va mai pune in practica rezultatul referendumului?
6. Ban la ban, sacul si peticul, paduche la paduche, gretos la gretos...
7. La modul cum se prezinta lucrurile, omul e doar de fatada. E nevoie de unul ca el pentru a nu face valuri. Atat. Ca bugetul l-a vazut pentru prima data azi, la sedinta.
8. Pai portocalii n-au cum, udemeristii nici atat, raman aia independentii. Sau liberalii, ca au fost ai dracului si n-au intrat la guvernare.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...