vineri, 18 decembrie 2009

Fecioara din Pleşcoi, acum într-o nouă prezentare. Aceeaşi.

Putea să lipsească Nuţi, Spaima Puţii, din Guvern, şi, mai ales, de la robinetul cu bani publici? Nu, evident! Putea lipsi Videanu din noul guvern? Nu, evident! Cineva trebuie să plătească datoriile din campanie, iar viloiul ăla de la Snagov trebuie şi el terminat. Putea lipsi Berceanu? Păi, cine NU ne mai făcea nouă autostrăzi? Şi Buldogul Portocaliu nu putea fi decât ministru de interne, să pună pulanul pe spatele nemulţumiţilor de domnia lui Pulea Vodă.
Guvernul ăsta este o imensă batjocoră şi o sfidare inimaginabilă la adresa bunului simţ. Idiotul îşi închipuie că cele 70.000 de voturi în plus, vârâte pe furiş în urnă, îi dau dreptul să-şi bată joc de noi. Foarte bine. am notat, vom ţine minte. Şi va veni şi ziua judecăţii. Mai devreme sau mai târziu, dar va veni.

2 comentarii:

Anonim spunea...

asa-i la vestici asa va fi si la voi! voi vreti altfel insa unde este altfel? ai cumva adresa? :))))

der

Anonim spunea...

daca la fotbal este asa prin vestul luminos cum crezi ca este acolo unde sint banii statului? de fapt ai avut ocazia sa vezi cu ochii tai cum bosii si-au impartit fara jena banii din bugetele tarilor asa ca nu mai ai motive sa te miri de ceea ce este in romania! acum aveti si voi vest! nu-i bun?! altul nu exista si nici nu va fi inventat iar ala in care au crezut romanii te anunt ca n-a fost vazut pina acum.

http://www.librarie-online.com/fault-lumea-secreta-a-organizatiei-fifa-p-11011.html

http://www.cartepremium.ro/produs/8133/FAULT-LUMEA-SECRETA-A-ORGANIZATIEI-FIFA.html

http://www.transparencyinsport.org/andrew_jennings.html


der

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...