luni, 14 decembrie 2009

Vreau să primesc şi eu sex oral!

Vă amintiţi ce zicea HR Patapipi? Că pe casetuţa evocată de Pulea Vodă la Noua Europă Liberă se află un moment sexual, adică Geoană primeşte sex oral de la o damă bine. Azi, graţie unei alte dame bune(la suflet!) ne putem delecta cu respectivul filmuleţ. E adevărat, Mircea Geoană primeşte ceva: o donaţie în bani pentru campania electorală.
Apăi, dacă ăsta este sexul oral la români, vreau şi eu! Fără număr!
PS: filmuleţul este măcelărit ca dracu' şi editat cu curu'. Dar asta nu-i împiedică pe deontologi să-l considere "proba absolută". De ce a apărut filmuleţul acum? Nu e foarte sigur băsescu de verdictul CCR? Sau se încearcă fragmentarea PSD, pentru a se forma o majoritate parlamentară?

6 comentarii:

SorinPLATON spunea...

"De vina" pentru ce se intampla, dar mai ales pentru ce se va intampla in tara, nu este Basescu, ci cei ce l-au votat. Cel putin eu, din acest moment nu-l voi mai avea pe dictator ca subiect public de discutie. Nu se merita, pt. ca o fac pe degeaba. Nu se merita pentru ca natiunea are deja constiinta prea conditionata de serviciile de specialitate...iar un pahar plin este dificil in a-l mai alimenta :/ http://sorinplaton.wordpress.com/2009/12/14/decat-o-conspiratie/

Anonim spunea...

avand in vedere ca io lucrez pe protectia muncii, cred ca ar fi recomandabil sa precizezi la care capat doresti sa te afli.

Dracu

Karakas spunea...

Bre, PSD-ul nu are o casierita/casier?

Anonim spunea...

Fara suparare, dar sex "din acela" primesc doar presedintii sau candidatii la presedintie. Vulpea Mihai Viteazu?
Cu drag,
R.L.

Matilda spunea...

Stai domnule la coadă, ce vă înghesuiţi aşa ?

geomarz spunea...

Eu am încasat-o azi. Am primit fluturaşul de salariu.
Nu au aplicat cei 15,5% la bază ci la total venit, măgarii, cu tot cu vechime, sporuri şi ore suplimentare. Pe urmă au calculat impozitele. S-a dus naibii cam 20% din total venituri.
Şi asta de ce ? Pentru că trăim într-o ţară condusă de imbecili, oligofreni, şuţi, şmenari, hoţi, tîlhari, ce mai, panarame de mahala.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...