luni, 7 decembrie 2009

Onor Comandantului Suprem!

Tovarăşa general SIE Rodica Culcer(asta e! o ştiu de pe vremea când trudea pe la "Ştefan Gheorghiu, traducătoare de engleză, şi metresă a unui nene sus-pus) a apărut brusc din neant, fix la Realitatea Tv, pentru a explica drăguţului de popor român ce şi cum cu rezultatele alegerilor. Luaţi de ascultaţi, cum ştie ea că totul va depinde de rezultatele votului din diaspora. Şi a depins!
Pentru că dacă e adevărat că între cei doi e acum o diferenţă de circa 60.000 de voturi, iar diaspora i-a dat vreo 120.000 de voturi, rezultă că în România, cu toate furăciunile, MIRCEA GEOANĂ A CÂŞTIGAT! Şeful de la SIE e fost liberal, nu? Întreb şi eu, nu dau cu parul! Ce ar mai fi de spus? Absolut nimic! Să-l stăpânim sănătoşi! E al nostru! Securist şi comunist de omenie! Iar boii ăia din străinătate care l-au făcut Preşedinte cred c-au votat Îngerul Exterminator, care o să scape ţara de comunişti şi securişti! Ţeapă! A câta?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...