luni, 7 decembrie 2009

Gogoriţa cu diaspora

Ştiu că voi fi înjurat pentru cele spuse acum, dar mi se pare abuziv să afirmi că "diaspora" a făcut diferenţa, că românii din afara graniţelor îl iubesc pe băsescu şi nu pot trăi fără el. Mai ales că nu ei trăiesc cu el! Nu, diaspora n-a făcut nicio mare diferenţă, pentru că majoritatea voturilor au venit de la "românii" de pestre Prut, cei cu dublă cetăţenie, care văd în România doar o trambulină pentru occident, şi aşteaptă să se materializeze promisiunile de acordare accelerată a cetăţeniei româneşti celor care cer acest lucru. Iar moldovenii nu fug atât de "comunişti", cât de sărăcie. Şi oricine ar fi şef la Chişinău, sărăcia rămâne, pentru că lucrurile nu au cum se scimba peste noapte.
Aşa că nu-mi dă nimic de gândit faptul că vreo sută de mii de români l-au votat pe băsescu. diaspora românească, mai ales emigraţia din motive economice, depăşeşte 5 milioane de oameni. Dintre ei, l-au votat 2%. Vi se pare o dovadă "zguduitoare" de iubire? Mie, NU! Cel mult de fraudă, şi se va dovedi şi asta!
PS: Chirtoacă, primarul Chişinăului, a organizat "operaţiunea Autobuzul". Şi o recunoaşte mândru de el! Asta e o culme a fraudei! Să furi la vot pe teritoriul altei ţări!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...