luni, 7 decembrie 2009

Miza: democraţia!

Putea jigodia de băsescu să iasă demn din scenă? A învins el altfel decât cu furăciuni? Nu se putea fără să ne otrăvească viaţa?
În judeţele fief al PDL s-a furat ca în codru. În Timiş, în Arad(finul Falcă, pe care justiţia nu-l nimereşte neam!), în Cluj, în Maramureş(judeţ mafiotizat), în Olt, scorurile sunt ireale. Şi dacă e adevărat că şi instituţii ale statului au pus umărul la schimbarea verdictului urnelor, atunci lucrurile au scăpat de sub control în România!
Cred că trebuie să trimitem un semnal clar că nu ne lămăm furaţi, că votul nostru înseamnă ceva. Nici PSD, nici PNL, şi UDMR nu au cum accepta această mizerie. Mai mult, au obligaţia să facă front comun, pentru că acum este momentul unei atitudini ferme şi fără compromisuri.
Am tot scris în aceste luni: miza alegerilor este democraţia. Am avut dreptate. traian băsescu este orice, numai un democrat nu. Violenţa, ura, dispreţul faţă de reguli, minciuna, astea sunt instrumentele sale "politice". Acest om nu mai are ce căuta în fruntea ţării. A făcut destul rău până acum. Nu putem accepta încă cinci ani cu el, pentru că nu vom mai exista, ca naţiune. Ne vom auti-dizolva.
Să protestăm şi noi. Să-i spunem că nu ne lăsăm călcaţi în picioare de gaşca lui de profitori, care au investit averi în aceste luni. Pentru ca apoi să jupoaie ţara asta, că doar n-au făcut-o gratis! Un lucru e clar: băsescu trebuie să plece!

Un comentariu:

ancaf spunea...

ce pretentii putem avea de la udmr? ce participare a fost ieri la unguri? sau ma rog nu inteleg eu bine si asa era normal sa fie.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...