marți, 8 decembrie 2009

Să râdem cu Pulea Vodă

Ţară frumoasă, păcat că e locuită! Zău că da! Suntem ca în filmele cu proşti! De la Statuia Aviatorilor până la intrarea în Calea Victoriei am făcut vreo 40 de minute! Semaforul funcţiona cam aşa: 15 secunde pe verde, 120 de secunde pe roşu, 15 secunde pe vrede, 120 de secunde pe roşu. vă daţi seama c-am avut timp să cronometrez!
Pe Calea Victoriei, o parcare în mers, cu viteza unui pui de melc handicapat. "Ninu, ninu! Ninu!" Apare un motociclist de la SPP, care face semne isterice să eliberăm drumul. Mai apre unu, şi încă unu. Cu chiu, cu vai, se eliberează o bandă. Şi pe lândă noi trece balena aia de Merţan bindat, ducând preţioasa persoană a lui Pulea Vodă spre o destinaţie oarecare. A trecut foarte aproape de mine. Şi ce credeţi că făcea Iubitul Conducător? Se uita la televizor, la Realitatea Tv. Tocmai începuse emisiunea lui Răzvan Dumitrescu! Televizorul era montat în tetiera scaunului din faţă, şi se vedea bine!
M-a apucat râsul! Omul nostru a devenit tele-dependent, e consumator fruntaş şi la capitolul ăsta! Cred că-şi lua notiţe: cine l-a înjurat, cine l-a pupat, cine ce-a mai zis despre partidul lui iubit! Şi vreţi să aibă timp să conducă ţara? Până peste poate!

5 comentarii:

Andrei Gheorghe spunea...

Cred ca stiu si cand se intampla. In jur de ora 14.00, probabil.

Nu?

geomarz spunea...

Si ce ati facut ?
Nu l-aTI SALUTAT CU DEGETUL ?
Eu l-as fi salutat. Timp, era, cred. L-as fi atentionat , ca sa ma avada...

Constantin Gheorghe spunea...

Andrei, nu, era pe la ora 19. Şi Geomarz, nu, gestul ăla trebuie să-l meriţi! El nu merită nimic! Trebuie tratat ca şi când n-ar exista!

Ken spunea...

In caz ca n-ati facut-o deja, semnati aici:

http://www.petitieonline.ro/petitie/opriti_fraudarea_alegerilor-p57394054.html

pt renumararea voturilor.
Vorba 'ceea veche cu "incercarea moarte (ori mortu'?!) n-are" . . . Daca tot e de jale/frauda, macar sa nu ne resemnam fara nici o rezistenta, ce sfantului! Speram la sarbatori mai fericite . . .
Domnu Costin, cele mai bune ganduri & urari!
Va admir limpezimea, onestitatae/franchetea si hazul de necaz.

Andrei Gheorghe spunea...

A, inteleg. Eu a avut drum pe acolo in jur de 14.00 - 15.00. Am auzit niste sirene in spate si cand m-am uitat, erau niste motociclete care faceau semne soferilor sa se dea intr-o parte.

Nu am ramas sa vaz cine trece.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...