joi, 3 decembrie 2009

Impresii, impresii

  • Nu ştiu cine va învinge în confruntarea asta, pentru că nu sunt Mama Omida, dar băsescu a plecat prost. Când iar o iei de la Iliescu, Vanghelie, Vântu, Patriciu, ajungi în bălării. Acum văd că i s-a pus pata pe Vanghelie. Şi, surprinzător, a luat-o scurt în barbă de Geoană, care e mult mai combativ decât îşi închipuia băsescu.
  • "Este esential pentru romani sa aiba un presedinte care sa infrunte rechinii din economia romaneasca si majoritati parlamentare care lucreaza nu pentru popor, ci pentru ei". N-am înţeles unde scrie în Constituţie că preşedintele trebuie să se opună "rechinilor" din economie. Dacă cineva e comunist în povestea asta, apoi ăla e băsescu. Ceauşescu avea obsesia controlului absolut, şi acum i-a luat modelui Chavez.
  • Trimiterile lui băsescu la evenimentele din aprilie, din Moldova, nu sunt întâmplătoare. Cred că decizia de a contesta rezultatul alegerilor, dacă pierde, este luată, şi acum încearcă să legitimeze "revoltele tinerilor anti-comunişti".
  • Cred că Geoană a punctat puternic la capitolul relaţii externe. Naţionalismul lui băsescu este pur demagogic şi nu face decât să enerveze vecinii României.
  • Când o văd pe EBA şi mutrele pe care le face, mă apucă greaţa. Iar şi-a injectat colagen sau ce căcat şi-o injecta, în buze!
  • România are relaţii foarte bune cu Rusia! Zicea Pulea Vodă. Dacă astea sunt relaţii bune, cum sunt arată relaţiile proaste?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...