marți, 22 decembrie 2009

O târfă în guvern

Ce spectacol greţos şi libidinos! După încheierea audierilor în Comisie, coadă de masculi politici portocalii, grăbiţi să lingă mâna Fecioarei din Pleşcoi, această Cur de Fier a politicii româneşti! Muierea asta este o sfidare continuă a bunului-simţ!
Aflăm cu stupoare, la fel cum au aflat şi membrii comisiei de anchetă parlamentară în ceea ce-o priveşte, că Parchetul i-a dat NUP, fără ca nimeni să-l fi sesizat oficial cu ceva! Şi n-a fost sesizat, pentru că un portocaliu din mafia de la Cluj, şeful comisiei juridice de la Cameră, a tras de timp, ţinând dosarul în sertar. Dar ţiitoarea lui Zeus are alt statut, nu e muritoare de rând!
Sigur că toată adunătura de boi şi de imbecili, care au făcut şi fac spume la gură şi la tastatură înjurându-i pe adversarii lui Pulea Vodă şi ai PDL, se simte foarte mândră văzând jegul moral al guvernării portocalii! Pentru ei Geoană şi Crin Antonescu sunt răul absolut în România. Creierul lor de bibilică nu poate învăţa ceva principii morale. Ei nu ştiu decât un lucru: băsescu bun, restul rău! Şi ce-i rău trebuie distrus!
Şi uite aşa într-o ţară în care femeile depăşesc numeric bărbaţii singura demnă de a intra într-un guvern este o târfă!

7 comentarii:

Matilda spunea...

" Amanta unui rege e mai mult decît regina"...

Dan Dinu spunea...

"gretzos, libidinos, masculi politici, cur de fier, muiere, tziitoarea, boi si imbecili, Pulea Voda, jeg moral, creier de bibilica, tarfa "
Domnule analist politic sper sa puteti ceva mai elegant si mai citibil pentru vreun ziar.
Oricum, uitativa la ce am extras din articolul Dvs si va veti da singur seama.... unde trebuie sa va duceti pentru tratament.

Anonim spunea...

Din Tot Sufletul

Va Doresc Tuturor Craciun Fericit si Imbelsugat, Un Nou An cu Sanatate, Ca-i Mai Buna Decat Toate, Numai Realizari Si Impliniri, Dupa Cum Magistral Si Profetic Remarca Cel Mai Mare Poet Al Romanilor, Mihai Eminescu, Cand In Versuri Maiestrite Ne Spunea:

“- Orice gând ai, împărate, şi oricum vei fi sosit,
Cât suntem încă pe pace, eu îţi zic: Bine-ai venit!
Despre partea închinării însă, Doamne, să ne ierţi;
Dar acu vei vrea cu oaste şi război ca să ne cerţi,
Ori vei vrea să faci întoarsă de pe-acuma a ta cale,
Să ne dai un semn şi nouă de mila Măriei tale…
De-o fi una, de-o fi alta… Ce e scris şi pentru noi,
Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război.”

La Multi Ani Si

Sa Fim Iubiti !

Marcus

Constantin Gheorghe spunea...

Domnule Dinu, înainte de a-mi da lecţii de stil, poate luaţi nişte lecţii de gramatică, că sigur aveţi nevoie! Acesta este un spaţiu pur personal. Nu cer nimic nimănui, nu fac bani din asta şi nici nu am pretenţia că sunt "director de conştiinţe".

Nicole F spunea...

Uau!

geomarz spunea...

Domnule Dan Dinu,
Vă supără formularea ?
Păi ea este perfect adaptată subiectului. Aveţi cumva impresia că "doamna" cu pricina este altceva decît o descriu cuvintele de mai sus ?
Sau vi s-a jignit simţul estetic ?
De ce nu vi s-a jignit el cînd fiinţa cu pricina a jecmănit bugetul românesc (alături de alte fiinţe asemnea ei) şi o şleahtă de şnapani îmbuibaţi ne informează că după 4 zile neplătite timp de două luni, urmează 10 lunar ...
Adică JUMĂTATE din timp muncim pe gratis pentru că au FURAT de nu au mai putut !!!
Păi cuvintele de mai sus sînt eufemisme !!!
Imbecilii ăştia ar trebui spînzuraţi la rsăcruce de drumuri şi lăsaţi acolo să-i mănînce ciorile... Cu fufa ai în frunte. Imaginaţi-vă cu am arăta frumosul ai cap blond atîrnat în ştreang cu vreo trei patri ciori pr fruntea-i măiastră.

Logosfera spunea...

@Dan Dinu
"Un trandafir, orice nume ar purta, ar mirosi la fel de bine".
Ar trebui din cand in cand sa privim adevarul in fata indiferent cand ne zgarie pe urechi. Nu v-ati saturat ca dupa fiecare 3 ani si 10 luni sa auziti 2 luni de "inflorituri lingvistice" si nimic sa nu se schimbe.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...