marți, 8 decembrie 2009

Anatomia unei fraude electorale

Am avut dreptate! Veselia cu care număra PDL "paralel" era dintr-un "paralel" Cu alte cuvinte, ei primeau în timp real datele comunicate de BEJ uri BEC ului. Eu am crezut că Videanu s-a cuplat discret la calculatoarele INS, care se ocupă de statistici, pentru că BEC nu are un aparat tehnic pentru strângerea şi centralizarea datelor. Acum aflu că STS fura datele şi le transmitea la sediul central al PDL! Lucru recunoscut de Boc cel Mic şi Tâmp, cu guriţa lui, şi imortalizat într-un filmuleţ pe lângă care cel cu laba peste bot dată de băsescu puştiului ăla e nimic!
Prieteni, e cazul să se lase cu puşcărie! Pentru că nimeni nu are dreptul să pună la dispoziţia unei entităţi private, recte a unui partid, o instituţie a statului, care pe deasupra este şi un serviciu cu caracter special.
Bulgărele pornit la vale de PSD, prin contestarea alegerilor, se va transforma într-o avalanşă. S-au generat CNP uri false, pe baza lor s-au emis cărţi de identitate, s-au folosit CNP urile unor morţi, etc, etc.
Şi ce vedem noi acum este vârful aisbergului. Citiţi aici ce s-a întâmplat în Slatina, un oraş căzut pe mâna portocaliilor. Şi Slatina nu este singurul fief portocaliu unde nu suflă nici musca!
Sigur, o jigodie ca Fecioara din Pleşcoi nu putea să facă altceva decât să-l lingă în cur pe Iubitul Conducător. "traian băsescu a invins, singur impotriva tuturor, doar cu un partid alaturi, unul pe care l-a luat de la 7 la suta si astazi este cel mai mare partid din Romania...Cinci ani s-a luptat cu sistemul. Astazi l-a infrant, dovedind ca a mizat corect pe oameni, pe popor in strategia lui, in pofida tuturor celor care chiar cu buna credinta il sfatuiau sa accepte compromisul".
Fă, vacă! Dacă are ditai partidul lângă el, se cheamă că nu e singur. Şi când are serviciile secrete, banii asfantangiilor şi ai altor băieţi deştepţi, care sug de la ţâţa statului, când cohorte de "intelectuali" şi de jurnalişti fanatizaţi îi execută prin linşaj public adversarii, să spui că a învins singur este lipsă de logică, şi lipsă de caracter. Dar ce să ceri de la o târfă?

6 comentarii:

Andrei Gheorghe spunea...

Am 2 intrebari in legatura cu articolul:

- prescurtarea STS - ce semnifica?
- filmarea cu Boc - exista si pe internet?

Constantin Gheorghe spunea...

STS înseamnă Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Filmul l-a prezentat A3. Poate e la ei pe site.

ancaf spunea...

si ce credeti ca spune sts-ul? link aici la comunicatul lor: http://www.pesurse.ro/2009/12/8/sesizai-cum-se-contrazice-sts-n-propriul-comunicat.html

qui s'excuse s'accuse!

ancaf spunea...

imi cer scuze ca revin, cam off topic, dar mandatul lui basescu incepe bine pentru pensionari:http://www.mediafax.ro/social/miercuri-ultima-zi-in-care-pensionarii-bugetari-pot-opta-pentru-pensie-sau-salariu-5164464/

ancaf spunea...

poate vreti sa va verificati CNP-ul. asta putea face oricine ar fi vrut ca aceste alegeri sa fie corecte.
http://www.validari.ro/main/all

ps\si puteti verifica mult alte chestii...

pacos spunea...

"Infrastructura de comunicaţii şi informatică construită de STS pentru procesele electorale a fost pusă numai la dispoziţia autorităţilor abilitate de lege în organizarea şi desfăşurarea proceselor electorale din 2007, inclusiv pentru cel din 6 decembrie 2009. La acest sistem nu au avut acces partidele politice", se arată într-un comunicat de marţi al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS).

"Lista acestor terminale a fost accesibilă tuturor persoanelor care au făcut parte din Birourile electorale, inclusiv persoanelor din partidele politice care au făcut parte din comisiile electorale", a adăugat STS.

Este stirea preluata copy/paste de pe Mediafax. N-am inteles cum de partidele politice n-au avut acces la sistem, in timp ce persoanele care au facut parte din comisiile electorale au avut acces la sistem.
Si n-am mai inteles cum dracu' puti sa dai publicitatii un asemenea comunicat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...