duminică, 6 decembrie 2009

Nu ne prostiţi în faţă!

Totuşi, cum se poate fura? Fiecare partid are o copie după fiecare proces verbal, din fiecare secţie de votare. Originalele se duc la diferitele birouri electorale. Bun: pe undeva pe drum doar originalul şi copia PDL pot fi modificate. Copia celorlalţi rămâne drept martor. La o eventuală contestare se pot face renumărări, plecând de la aceste procese vrebale. Aici depinde şi de onestitatea reprezentanţilor celorlalţi în secţiile de votare.
Văd că Videanu iese din jumătate în jumătate de oră şi anunţă că băsescu creşte, şi tot creşte. Cum poate schimba tendinţa atât de brutal, când şi exiturile de la ora 21, la încheierea votului, dau cel puţin două procente între cei doi? De fapt, cât e de mare frauda electorală? Pentru că numărătoarea paralelă pe aceste procese verbale se face.
Cred că băsescu şi PDL se joacă grav cu focul. Şi cei din tabăra opusă portocaliilor îşi pot apăra la fel de tenace adevărul lor şi mai ales votul lor. Să nu ne ia drept tâmpiţi! Să nu se bazeze pe pasivitatea noastră. Au furat în 2004. Nu vor mai repeta figura şi în 2009. Să nu ne pună răbdarea la încercare!
PS: Mircea Geoană a câştigat în Bucureşti!

Un comentariu:

casandra spunea...

In discursul sau de la ora 20,50, pentru a-si incuraja sustinatorii, Basescu a spus:

"la BEC este o echipa de oameni care TREBUIE sa dea un rezultat corect".

Stie cineva ce a vrut sa spuna?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...