joi, 17 decembrie 2009

Boc IV şi vina liberalilor

Care va să zică, Crin Antonescu e de vină că Pulea Vodă l-a ales pe Boc drept nou premier! Cât de cretin să fii să afirmi o astfel de tâmpenie? Nu mai are nimeni o minimă logică în gândire? Că de ruşine nici nu poate fi vorba.
Nu sunt eu avocatul liberalilor, dar condiţia lor era cât se poate de clară: intrăm la guvernare FĂRĂ Boc premier. Că la asta se gândeau, când au spus: premier liberal sau independent. A fost onest băsescu atunci când declara sus şi tare că vrea să-i aibă pe liberali la guvernare? Evident, nu! Pentru că dacă era onest, numea pe altcineva premier, un independent, care, tot în logica lui băsescu, trebuia să-şi construiască o majoritate. Poate că avea plăcuta surpriză să-i vadă pe liberali în guvern. Dar aşa, la ce se aştepta?
De altminteri, motivarea alegerii lui Boc este o probă de băşcălie. Vei Doamne, faptul că liberalii n-au aflat că s-a încheiat campania electorală, iar pesediştii au probleme interne(înţelegeţi acum de ce a fost scos din formol Ioan Rus şi a prins Mitrea glas?) l-a obligat la alegerea asta, şi nu dorinţa lui de a avea un pupincurist de-al lui la Palatul Victoria!
Numai cine nu vrea nu vede efortul lui traian băsescu de a distruge atât PNL, cât şi PSD. Şi chiar dacă nu le va distruge, le va slăbi atât de mult, încât va guverna, practic, fără opoziţie.
Şi cum ştiţi, traian băsescu nu are sentimente, atunci când este vorba să bage cuţitul în spatele idioţilor care au crezut în el şi l-au ajutat. O ultimă victimă de pe lunga listă de victime ale "recunoştinţei" prezidenţiale este Căşuneanu. Care, se pare, nu a mai cotizat unde şi cât trebuia. Şi care acum face potecă la DNA!
Aşadar vom avea guvernul Boc IV, care va fi urmat de guvernul Boc V, şi aşa mai departe. Pentru o ţară de boci, Boc este premierul ideal!

2 comentarii:

Anonim spunea...

"condiţia lor era cât se poate de clară: intrăm la guvernare FĂRĂ Boc premier. Că la asta se gândeau, când au spus: premier liberal sau independent."

te cam contrazici singur.
"premier liberal sau independent" inseamna, logic vorbind, ca NICI un personaj de la UDMR, PSD, PDL, PRM etc n-ar fi fost acceptat de penelisti. nu doar Boc.

oricum, e bine ca stii la ce se gandeau altii cand au refuzat intrarea la guvernare. :D

Dracu

Niels Schmecker spunea...

Adica 2 clienti si sponsori traditionali ai pd-l - Casuneanu & Locic - s-au dus glont sa fie salvati taman de un PSD-ist? Parca seamana a cu totul altceva... Hai sa fim lucizi si sa masuram de 7 ori inainte sa taiem o data! In ceea ce priveste guvernul Boc, demult nu m-am mai distrat atat de bine ca astazi!!! Sa profitam din plin de un mit generos: Day of the Violet Flame!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...