joi, 10 decembrie 2009

Lui Patapievici îi place a Marelui Timonier

I-a dat băsescu, aşa cum promitea la "Noua Europă Liberă" , acea "casetă" lui Mircea Geoană? Dar mai ales, de ce a mâncat căcat Patapievici în jurnalul spaniol La Vanguardia"? Să vedem întâi "pielea clientului":
  • " Există o imagine a României ca o ţară de emigranţi, oligarhi şi haos politic?
Haos politic ? Mm ... Avem oligarhi şi desfasoara niste actiuni urâte. Eu lupt impotriva lor in calitatea mea de intelectual public. De aceea sunt unul dintre intelectualii lui Traian Băsescu. Acesti oligarhi insa nu sunt niste gangsteri; se abtin de la comiterea unor crime. În Rusia sau Bulgaria [oligarhii] omoara oameni. În România nu. Exista un sentiment de reţinere atunci când vine vorba de acte extreme, care este un avantaj pentru români ...- Videoclipul cu copilul a fost dezagreabil ...- Obscen. Nu cred că Basescu a lovit copilul ci cred că doar l-a împins. Greşeală sa a fost ca nu a negat imediat. A fost un pic ca in cazul lui Bill Clinton, in chestiunea cu sexul oral... Apropo, ştiu din surse sigure ca lui Băsescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana primind un sex oral şi a refuzat să-l folosească împotriva lui. Este un om cinstit, credeti-mă.
  • Asadar spuneti că sunteti unul dintre intelectualii sai.

Ei bine, este un stigmat. Ma opun sa fiu considerat ca intelectualul cuiva, eu sunt un intelectual public şi liber, dar il sprijin pe preşedinte în lupta lui împotriva oligarhilor, în lupta sa pentru reformarea statului.

  • Va referiti la reducerea Parlamentului? Nu există pericolul unei preşedinţii prea puternice şi a unor deficiente ale democratiei pentru o ţară care nu si-a terminat tranziţia?

Problema este controlul reciproc al puterilor si este problema Constituţiei, nu de a avea una sau două camere, care, printre altele, este foarte scump. Practic, avem acelaşi număr de parlamentari pe care Statele Unite, cu aproape 300 de milioane de oameni. Nu sunt pentru simplificare pentru autoritarism, pentru ca un Cezar sa rezolve probleme. Iar Parlamentarii în România nu respectă regulile. A fi [parlamentar] inseamna a accede la privilegii iar eu sunt impotriva. Societatea moderna respinge privilegiile."(mulţumesc, Lilick)

Ca de obicei, traian băsescu a minţit, a jucat la prostirea bizonului. A folosit ameninţarea cu existenţa unei casete. Aşadar, cu ajutorul dezinteresat al lui Patapievici (care credea că Iubitul Conducător merită şi el un sex oral, pentru a privi cu încredere viitorul, drept pentru care a prestat în presa străină), Pulea Vodă ESTE OBLIGAT să se explice în legătură cu existenţa casetei şi conţinutul ei. Şi dacă e aşa de teribilă, de ameninţa că se retrage din cursă dacă echipa lui de campanie o publică, merită să ştim şi noi despre ce este vorba.

De ce nu i-a dat caseta lui Geoană? Doar pentru că este un mincinos? Sau pentru că o păstrează pentru eventualul tur trei? traian băsescu trebuie să se explice, nu să lase momâia aia de-l plătim pe post de purtător de tăcere al Administraţiei Prezidenţiale să ne spună nimic.

Înţeleg că Patapipi a dat şi un comunicat, în care mai mult se acuză, decât se explică. Şi în care minte. Ca de obicei, el fiind, nu-i aşa, un reper moral, ce pizda mă-sii!

PS: acum le creşte inima celor care se ocupă cu imaginea României în lume, furând, tâlhărind, cerşind, prostituându-se, etc, etc. Nu sunt singuri în efortul lor patriotic. Le vine în ajutor un intelectual de marcă. Domnu' Pleşu, domnu' Liiceanu, slabă mişcarea! Voi nimic? Se supără Marele Cârmaci!

6 comentarii:

Darius cel Tulbure spunea...

Îţi vine să crezi mizeria asta? Mie parcă nu. Am scris şi eu despre asta.

Karakas spunea...

Acuma, pe bune, ce e aia "oligarh"? Om de afaceri? Oameni necinstiti? Cei care nu il sprijina pe Basescu?

Dar Basescu are "oligarhii" lui? Sau doar ai altora sug singele poporului?

Evident, populismul asta nu ajuta. Pentru ca, oricum, cu oligarhi sau nu, problemele reale ale Romaniei nu vor fi rezolvate. Dar ajuta la prostirea maselor, si indreptarea atentiei spre tinte false.

Lilick Auftakt spunea...

Interesant si aici: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6707773-horia-roman-patapievici-basescu-detinut-caseta-mircea-geoana-primind-sex-oral.htm

Anonim spunea...

"Intelectual public" - ăsta da concept.

geomarz spunea...

Pătatul Dalmaţian este un neica NIMENI. Nu merită atenţia noastră.

Adrian Năstase spunea...

"Intelectual public" o fi ceva similar cu "intelectual comunitar"... Javră?...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...