vineri, 4 decembrie 2009

Cine i-a dat paşaport lui Popa?

E tot mai clar că aşa zisul "glonţ de argint", folosit de băsescu împotriva lui Geoană este o construcţie a serviciilor secrete, SIE şi cel puţin unul cu atribuţii pe teritoriul României.
La Kiss Fm traian băsescu declara: "Cine credea ca va mai fi arestat vreodata Nicolae Popa, locotenentul lui Vantu in afacerea Gelsor FNI? Geoana nu stia cine e, numai ca i-a dat pasaport cand era ministru de externe. Cred ca arestarea lui Nicolae Popa i-a creat o mare emotie domnului Mircea Geoana, daca a simtit nevoia sa se duca noaptea la Vantu si, lucru extrem de grav, sa anunte, pentru ca se stia de doua zile, Nicolae Popa nu a fost arestat ieri."
Ei bine, Popa a stat la Jakarta sub protecţia SIE. Care ştia de unde să-l ia. Poate a avut şi ceva conturi de administrat, din banii de la FNI. Nu Geoană i-a dat paşaport, ci oamenii SIE din minister.
Nu ştia băsescu de existenţa lui Popa în Indonezia? Ştia! De ce nu l-a dat în gât? Pentru că nu avea motive. Abia când a văzut pagubele produse de filmuleţul lui Patricu şi-a pus mintea la contribuţie. Şi l-a scos de la păstrare pe Popa. care, probabil, nu mai prezintă niciun interes pentru SIE. Care, între timp, a şters urmele, deşi mă îndoiesc că cineva, în România , poate demontra ceva în legătură cu afilierea lui Popa la serviciile secrete. E o victimă colaterală a războiului dintre clanuri din serviciile secrete şi de la Cotroceni.
Aşadar, noi suntem actori într-un război care nu este al nostru. Un război care nu are nicio legătură cu agenda noastră. S-a schimbat ceva după venirea lui Vlas din Israel? S-a schimbat ceva după "arestarea" idiotului ăala de la CFR(mi-e lene să caut cum îl cheamă, dar credeţi că n-a furat şi el la ordin?), în SUA? De unde n-a venit încă?
Se va schimba ceva după dezvăluirile lui băsescu despre Geoană, şi ale lui Patricu despre băsescu? Vom trăi mai bine? Banul public va fi gestionat mai bine? Nu-şi va mai cumpăra Vuitoane madam Udrea? Nu va mai înjura ca la uşa cortului, ca aseară, madam Macovei? Nu se vor mai şantaja unii pe alţii? nu-şi vor mai împleti cozile când e cazul de furat? Şi atunci? De ce m-aş emoţiona?
România lui băsescu este un Rai al serviciilor secrete, care fac ce vor ele. Ştiţi cine este şeful Comisiei de Control a SIE, nu? Cezar Preda! Credeţi că vom afla vreodată cum a stat Popa opt ani în Indonezia? Nu! Credeţi că vom afla dacă s-au folosit bani pentru răscumpărarea jurnaliştilor, dacă s-au evaporat 4 milioane de dolari din ei, dacă Mircea Băsescu este vârât în trafic cu arme, etc, etc, etc?
Cum spuneam, cei care puteţi, fugiţi! Ceilalţi, lăsaţi orice speranţă!

3 comentarii:

Nae Emigrantu spunea...

Exact!
Asta e indemnul corect care trebuie adresat putinilor romani cinstiti, muncitori si normali la cap care mai sunt in Romania.
Care puteti, fugiti!

Anonim spunea...

nae emigrantu

si ne dai si adresa binelui? scrie aici s-o vedem ca sa stim si noi ce avem de facut!

Unknown spunea...

Dupa parerea unor sociologi NEPUTINTA se ascunde in spatele CONSPIRATIEI.
Treziti-va, faptul ca acel Popa a fost prins este un lucru bun.Faptul ca MAE stia unde se afla acel Popa si nu a comunicat acest lucru MAI este partea rea a acestei intamplari.
Geoana a fost paralel si atunci si acum.
Altceva il domina pe el si anume: complexul de inferioritate si prostia.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...