joi, 3 decembrie 2009

Impresii, impresii

  • E interesant să te uiţi la feţele susţinătorilor lui băsescu! Când vorbeşte idolul lor, sunt numai un zâmbet, la unii de-a dreptul servil. Când vorbeşte Geoană, vezi ură, dispreţ, agresivitate. Este un perfect număr de dresaj. Nu sunt oameni, sunt automate!
  • Ei cred că dacă băsescu e agresiv, întrerupe, îl tratează cu dispreţ pe Geoană, încearcă să-l pună în stare de subordonare, au câştigat partida. Se bucură prea devreme. S-ar putea ca tocmai agresivitatea şi aroganţa să-l facă să mai piardă puncte.
  • Discuţia începe să devină plictisitoare, pentru că sunt prea multe teme puse în discuţie, unele în afara ariei de competenţe constituţionale ale Preşedintelui României. Fatalmente, unele subiecte sunt expediate.
  • băsescu e bun doar pe subiecte care implică un potenţial conflictual. Pentru el politica nu este altceva decât un ring de box. De aia nici nu poate construi nimic. nu are răbdare, nu se poate concentra pe termen lung. Dacă nu rezolvă meciul în prima repriză, nu-l mai interesează. Nu l-a rezolvat pe Tăriceanu în primele şase luni, nu l-a mai rezolvat! Nu are strategii pentru un meci de 15 reprize. Un astfel de meci îl pierde la puncte, detaşat!
  • Acum s-a grăbit să-l termine pe Geoană de la început. De asta a pus pe tapet vizita lui Geoană la Vântu. Vroia să-l rupă. Nu prea i-a ieşit. Acum îşi recită lecţia şi mai muşcă din când în când.

2 comentarii:

Matilda spunea...

A minţit aşa cum a făcut-o 5 ani. El consideră că tupeul îi suplineşte lipsa de consistenţă.

ancaf spunea...

vantu e condamnat? e la parnaie? daca nu, care e problema? oricine are dreptul de a vizita un om liber, chiar si in tara lui base.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...