joi, 3 decembrie 2009

Competenţă

O scenă antologică, aseară, la "Cârcotaşi". Care l-au avut drept invitat pe Pulea Vodă. Acum, cât de mare să fie disperarea, încât să apari în astfel de emisiuni? Mă rog...
Dar nu despre asta vreu să scriu, ci despre proba de competenţă în funcţie pe care ne-a arătat-o aseară. Când a demonstrat, pe viu, că-şi merită titlul de "Întâi Machitor al Ţării!"
Aşadar, prieteni, Preşedintele României vă învaţă cum să vă machiţi ca un profesionist. "Se pun patru cuburi de gheaţă într-un pahar şi se toarnă atâta vizichi cât cele patru cuburi să plutească. Nici mai mult, nici mai puţin." Şi cum a zis? Că cei care-l beau altfel sunt proşti? Sigur că da!
Aşadar, votaţi competenţa!
Şi când votaţi, comparaţi secvenţa de aseară, de la Cârcotaşi, cu apelul ăsta isteric al Supremului Pupincurist, TRU:
"Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!Protestaţi! Oricum şi oriunde! Pe stradă, pe net, între prieteni şi mai ales PRIN VOT, PE 6 D#ECEMBRIE!Gloria Timişoarei nu se va stinge niciodată!Apăraţi democraţia! Apăraţi libertatea! "
Aferim!

Un comentariu:

Karakas spunea...

TRU indeamna de fapt sa instauram anarhia in numele democratiei. Asa cum au facut-o toti cei care, incepind cu Piata Universitatii in anii '90, doreau sa dea o lovitura de stat: sa forteze demisia unei puteri democratic alese. Stiau ei mai bine ca poporul cum e cu democratia. Cit de democrat poti sa fii cind tu actionezi nedemocratic? Asa ca filmul asta l-am mai vazut odata. Basescu si sleahta ramin un grup anti-democratic, anarhist. Legea e buna atita timp cit nu se aplica lor. Legile sunt bune doar pentru "comunisti", restul poporului neiubit. Poporul iubit e ocupat sa aseze cuburile de gheata in vizchiul lu Basescu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...