sâmbătă, 28 iulie 2012

Intelectuali! Dacă nu aţi aflat, căcatul miroase la fel peste tot!



Dacă mai aveaţi nevoie de dovezi că afirmaţia conform căreia România este bolnavă de elitele ei intelectuale este corectă, aceste trei săptămâni de la suspendarea lui traian băsescu ni le-au oferit cu vârf şi îndesat. Trec peste prostelile lui Liiceanu, peste berbecul şi gâştele lui Pleşu, peste tonele de prostii scrise de ăia care publică la Contributors, peste mizeriile lui Tismăneanu. Toate au doza lor de ridicol. 

Culmea ridicolului, dar şi a cinismului, o atinge însă Daniel Vighi, de la Societatea Timişoara, care, în esenţă, ne invită să nu-l trimitem la plimbare pe băsescu, spunând că altminteri vom fi daţi afară din Europa, şi în loc să spălăm veceuri în Occident şi să culegem căpşuni în Spania, vom spăla veceuri în Rusia şi vom culege căpşuni în China! "„Ponta şi Antonescu au pus la cale o lovitură de stat parlamentară. Domnii aceştia ne scot din Europa şi o să ne ducem fain frumos în China, la căpşuni. O să mergem la ruşi să le spălăm wc-urile. Sunt patru milioane de români care muncesc în Europa lui Baroso, nu-i ruşine lui Ponta să vorbească aşa cu preşedintele Uniunii Europene? De acolo îşi câştigă românii un mălai amărât”.

Cu alte cuvinte, e cât se poate de OK că spălăm veceuri în Franţa, Marea Britanie, Italia sau Germania. Căcatul occidental are ceva nobil în el, ceva ce îl face dezirabil. Căcatul rusesc, în schimb, măiculiţă! E esenţa răului! 

Să-i spună cineva imbecilului că căcatul miroase la fel peste tot, iar faptul că, şi din cauza modului dement în care a guvernat băsescu, milioane de români au plecat să-şi câştige pâinea departe de casa lor, este o dramă. Şi o umilinţă! Lui nu-i pasă de asta. Este o nouă probă de dispreţ al elitelor faţă de omul obişnuit. De fapt, dispreţul faţă de oameni îi uneşte pe băsescu şi pe intelectualii care îl pupă în cur şi acum, când eşecul lui este evident până şi pentru un orb. 

Când îi spunem "pa" lui băsescu, votând "DA" la referendum, îl sancţionăm nu doar pe el, ci şi ceata asta de pupincurişti, care a făcut chiar mai mult rău decât el. Să le dăm şi lor una peste bot cu ştampila!
 

3 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Sunt banatean dar mi-e rusine pentru acest Daniel Wighi.Nu pot intelege cum un om care a avut o afinitate cu PD-ul si nu poate sa-l citeasca pe Basescu.Trebuie sa fi cretin sau din pacate platit.Dar sa nu fi citit CV-ul lui Barroso este de netolerat.Dl Barroso a fost in tinerete comunist maoist,ca e rau sa fi comunist dar sa fi si maoist ?!,dupa facultatea de drept devine avocat si intra in Partidul Socialist al Pucistilor Ofiteri care au condus Portugalia,devine Prim Ministru.Treaba lui, dar sa devina carpa de sters a PPE mai bine zis a "vacii grase la menopauza "Merkel este prea mult.Asa ca nu dau doi bani pe un politician care-si schimba idiologia din oportunism si 30 de arginti.Cum e turcul si pistolul Barroso si Basescu se merita.Ca un intelectual sa nu vada ca "regele"este gol este cu siguranta ca intelectualul de asemenea speta se prostituiaza cu mare placere, purcoiul de arginti tine loc de bun simt si caracter.Dupa ce Basescu se va duce la Rahova aceasta sleahta de pupincuristi de meserie se va indrepta ca musca la cacat,cautand alt cur de lins.Obscen.

ddanilov spunea...

Dupa ce in 2004 a lovit cu dosul mainii un copil,dupa ce in 2009 a mintit cu nerusinare si A JURAT STRAMB PE SFANTA EVANGELIE ca nu l-a
lovit,acum,intocmai ca cei mai de jos dintre oameni,iese cu copilul in brate la cersit.LA CERSIT DE VOTU...RI!Acest om nu are nimic sfant in el!
Popor roman,daca mai ai demnitate si onoare,in data de 29 iulie,iesi la vot! Nu asculta vocile celor care vor sa te tin...a departe de urne!Ei sunt dusmanii tai,popor roman,si vor sa te faca sa renunti la acest drept al tau pentru ca SE TEM DE TINE!Se tem sa nu isi piarda privilegiile acumulate in regimul basescu.Ei sunt cei care te-au mintit,te-au furat si te-au umilit.Ei sunt cei care vor sa te tina in sclavie si inapoiere.Ei sunt cei care ti-au inchis scoli,spitale si te-au dat afara din slujba,incalcandu-ti astfel dreptul la viata,la sanatate si la munca!Ei vor sa te tina in sclavia ignorantei,a saraciei si a mizeriei!Ei te invata ca aperi democratia daca nu votezi!Fac asta pentru ca stiu ca sunt o minoritate,si se ascund in acest fel dupa pragul electoral si fac totul ca sa te tina departe de urne.Sunt lasi si incearca sa castige prin neprezentarea TA la urne.Nu iti vinde acest drept precum si-a vandut Esau dreptul de intai nascut, pentru un blid de linte.NU ITI VINDE SUFLETUL,POPOR ROMAN! Dreptul la vot este garantul libertatii tale.Cei care iti cer sa renunti la el sunt dusmanii tai.Ei iti cer sa renunti la tine si la viitorul tau.Participa la aceasta Revolutie parlamentara si ridica-te impotriva celor care te-au vandut si te-au inselat!29 iulie este momentul demnitatii si ziua judecatii! Prarlamentul si-a dat masura valorii sale si printr-o inclestare titanica cu fortele raului a pus PDL-ul la pamant si l-a adus pe marinarul fara flota in fata judecatii tale,popor roman, aratandu-ti prin asta ca TU esti singurul hotarator asupra destinului Tau.Nu te arata nedemn de acest moment!Arata ca meriti sa fii liber si du-te la vot! Acest moment este judecata ta asupra celor care te-au batjocorit dar si judecata istoriei asupra maturitatii si demnitatii tale,popor roman! Romani,la urne!

Fluieratorul spunea...

Deh, minte poate sa aiba intelectualul, ca de-aia e intelectual, dar bun simt nu are, si nici om nu prea e. Nici asta. Oare ce le pune in mincare intelectualilor romani de sint asa de lipsiti de caracter?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...