marți, 1 decembrie 2009

Un dement se joacă acum cu focul

Ceea ce se întâmplă la Timişoara nu este nici spontan, nici inocent. Ca din întâmplare, au izbucnit incidente asemănătoare la Braşov, oraş condus de un oranjgutan, iar pe oficina de net, HotNews, se înmulţesc chemările pentru un miting în Piaţa Universităţii. Toate lozincile sunt lozincile revoluţiei din 1989. Cineva încearcă să facă o legătură cu acele evenimente, de data asta cu Geoană şi Crin Antonescu pe post de Ceauşescu.
Este o mizerie inimaginabilă. traian băsescu poate şi vrea să arunce România în haos. Aud că Buldogul Portocaliu, deşi nu avea niciun drept, fiind demis, a dat afară cadre cu funcţii importante din conducerea ministerului şi a Poliţiei, înlocuindu-le cu fideli ai lui. Acum sunt scoşi în stradă tot felul de nebuni, care "se opun comunismului". Care comunism?
Ce pericol comunist mai există în România? Da, există un pericol totalitar, reprezentat de traian băsescu şi de clica lui de slugoi şi de profitori. Avem nevoie de o schimbare, şi ea trebuie să se facă civilizat, prin vot. Nimeni şi nimic nu-i dă voie lui băsescu să împiedice un proces democratic. Dacă o va face(sper că nu va îndrăzni, dar nu se ştie), riposta noastră şi a ţărilor din UE trebuie să fie extrem de fermă şi de lipsită de echivoc. Astfel de metode sunt de neacceptat.
A avut cinci ani să demonstreze ce poate. Şi-a bătut joc de toţi: şi de votanţii şi susţinătorii săi, şi de români, refuzând să fie preşedintele tuturor românilor. A fost şi este preşedintele hormonilor lui Nuţi, al intereselor asfaltangiilor, al elitismului unor intelectuali iresponsabili şi talibanizaţi, un preşedinte al bunului-plac.
Acum muşchii lui vrea o revoluţie portocalie. Şi nişte linge-blide, nişte nemernici, i-o oferă. Aici am ajuns, la douăzeci de ani de la Revoluţie? Ca un dement, ajuns preşedintele României, să se joace cu focul pe butoiul cu pulbere?
PS: a început o manifestaţie şi în Piaţa Universităţii, la care participă Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, Daniel Funeriu, ministru desemnat al Educaţiei. Vezi Doamne, au primit un sms şi s-au dus şi ei să caşte gura! Ce cretini!
PPS: HotNews a devenit o tribună a nebunilor, a talibanilor portocalii, a extremiştilor. Postacii din beciurile PDL îşi răspândesc otrava peste tot. Poate că justiţia va trebui să se intereseze şi de asta, la un moment dat. Pentru că ceea ce fac oamenii lui Felix Tătaru este prins în Codul Penal.
Vreţi câteva mostre?
  • Nik [anonim] sunt cu voi!!! strangeti-va mai multi, mult mai multi!! pe baricade impotriva comunistilor! dar in mai multe orase! in toata tara!!!lovitura de stat din '89 nu a fost ce isi doreau romanii! sa facem acum ce trebuia sa facem atunci!!
  • vlad [anonim] trebuie sa luptam pana invingem scarba comunista
  • crisdecluj [anonim] bravo timisoara!!....bravo brasov!!...astept capitala!!!!!!astept clujul meu!!!!
  • bender [anonim] De data asta Revolutia a inceput mai devreme la Timisoara. Nu pe 16 decembrie ci pe 1 decembrie!Bravo!
  • un moldovean care PLANGE [anonim] nu pot sa cred si totusi s-a ajuns aici ...moldova "rosie-n gat" doarme,stefan se rasuceste-n mormant.si maine vrea geoana sa vina la noisa promita ... pamant."sa nu dea dumnezeu cel sfantsa vrem noi sange, nu pamant"duminica iesim la vot si aratam tarii ca presedintele nu este pus doar de tarani neinformati, manipulati sau cumparati cu paturi si galeti rosii.tineti minte trei cuvinte:basescu ramane presedinte!!!!
  • Nik [anonim](acelaşi, dar la altă ştire, de unde se vede coordonarea băieţilor) Timisoaraaaaaaaaa, Bucureeeeeeeeesti, Brasoooooooooooov!!! Toata tara! Sa iesim sa facem acum ce nu a fost facut in '89! Putem! Ne-am saturat! Aceiasi comunisti securisti de care nu mai scapam, care vor sa ne prosteasca la infinit! Romania, nu mai rabda! Hai! De ziua nationala, pana cand vom scapa de ei!
  • Lucianmotzul [anonim] Esiti cu zecile de miiiiiiiiii ,ca nu au ce va face ,acesti nemernici cu televiziunile furate ,astia vreau sa ne fure LIBERTATILE CISTIGATE CU SINGE .Jos comunismul ,JOS ILIESCU si la puscarie si toti acesti tradatori de neam si tara.le tremura izmenele si sau albit ,sunt gata .Timisoara ,Clujul ,Brasovul ,Constanta BUCURESTIUL ,Iasul,si toate marile orase cei ce vreti libertate strigati jos clica PSD in strada,sa vada si strainatatea pina la moscova.

Presupun că Pulea vodă e fericit acum. Nu ştiu cum va fi duminică. Nu ştiu cum vom fi noi duminică. Dar dacă înving iraţionalul, ura, frustrările, atunci nu vom avea viitor în Europa. Vom fi nişte paria. Punct!

4 comentarii:

Dan Stoica spunea...

Nu vreau sa fiu malitios, dar mai exista un pericol comunist in Romania: T.B. identificat explicit de dl. Ciuhandru! Si acum, sincer, credeti ca a fost o idee buna acel pact de la Timisoara (aprobat in sedinta de spiritism de Corneliu Coposu (Dumnezeu sa-l odihneasca) asa cum ne informa dl. Radu Sarbu. Au fost de un ridicol absolut; apropo, nu va zgarie la urechi sintagma "proiectul Iohannis"? Limba de lemn este, din pacate, aceiasi in toate regimurile...

Anonim spunea...

http://riddickro.blogspot.com/

Portocaliii cheama la arme.

Matilda spunea...

După ce va vedea duminică rezultatul votului, vor înnebuni ! Mi-e şi frică să mă gîndesc ce pun la cale ticăloşii !

Constantin Gheorghe spunea...

Domnule Stoica,

Nu cred că limba de lemn i-a scos în stradă pe flăcăii ăia! Şi nici "pericolul comunist". Ceea ce am văzut nu are nicio justificare! Nu suntem în 1990! România are un statut, care trebuie respectat, dacă vrei să fii respectat.
Nimeni nu se poate opune prin forţă unui eveniment perfect legal şi constituţional.
De fapt, eu, ca liberal, fie şi stânga, voi fi un adversar al oricărui gest de negare a valorilor democratice. Indiferent din partea cui vin şi în ce fel sunt motivate.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...