vineri, 4 decembrie 2009

Propuneri indecente scrise cu oi pe deal

"Cotidianul" e tot o isterie anti-băsescu, SRS face scurtă la mână publicând pe blogul lui tot felul de minuni despre băsescu, inlusiv o poză cu păr, dar şi cu un arab din tribul Hayssam, ceea ce dovedeşte afinităţi elective, şi lucrative, cu orientalii, timp în care băsescu ţopăie din televiziune în televiziune. La be unu tv, recital de limbi, cu Radu Moraru şi curul Marelui Cârmaci. Obsesii, obsesii, obsesii...
Twitterul o fi el cool, dar tot vechile metode, cu bucium, convocator şi autobuz, aduc oamenii la miting! Cum stau prin zonă, mitingăraia lui băsescu mi-a picat ca un buboi pe cur! A trecut! În locul portocaliilor câţiva tineri strigă "Geoană preşedinte! Şi pentru ei funcţionează ciripeaua!
Mi-e prea lene să caut OTV pe televizor. De fapt, lene şi scrârbă. Se duce Pulea Vodă, şi promite dezvăluiri senzaţionale despre Geoană. Ăştia au s-o ţină până mâine dimineaţă. Mă bazez pe HotNews, dacă e să mă intereseze ceva. Poate o găsesc pe Elodia în seara asta. Dacă o găsesc, băsescu dă lovitura! Iar dacă mai şi demonstrează că i-a dat paşaport Geoană, s-a scos! Câştigă detaşat! Şi nici nu trebuie să-şi mai pună ciracii să doarmă în corturi, ca amărâţii ăia de la Kiev, în 2004.
Păcat că nu mai are timp de-un Etno şi de-un Taraf Tv. O dădea pe manele, de creştea procentu-n urnă de parcă se trata cu Viagra!
Ce-i al lui, e pus deoparte! Crin le are cu replica! După ce Flutur face propuneri indecente PNL, răspunsul lui Crin(care m-a enervat la un moment dat, dar mi-a trecut!) e antologic: "E de dreapta să scrii cu oi pe un munte 'Trăiască şeful!', cum a făcut Flutur? Flutur crede că alegătorii ăştia ai mei sunt oile alea cu care scrie el pe dealuri 'Mândră Bucovină, îl iubim pe Băsescu'?"
Să nu trezim că Udrea o să vrea să-şi scrie misivele de amor cu trupuri, pe stadion, ca pe vremea Prea Împuşcatului. Atunci să vezi distracţie! Şi ce ironic sună mărturisirea asta a lui băsescu: "Am o căsătorie care ţine de 33 de ani şi le doresc tuturor o căsnicie ca a mea." La câte fufe, infidelităţi, beţii şi golănii a înghiţit Maria Băsescu, îşi merită titlul de nevastă-martir. Mulţi şi-ar dori aşa ceva, ce-i drept!
Acum, serios: ce dracu rămâne după o lună şi jumătate de campanie, în afară de ură, jeg moral, violenţă şi bani cheltuiţi aiurea?
PS: acum văd că am ajuns la postarea cu numărul 2000. O fi mult, o fi puţin, habar n-am. Nu cred că numărul contează. Am încercat să fiu conectat la realităţile din aria mea de interes. Uneori am reuşit, alteori nu. Dar sper că n-a fost apă de ploaie ceea ce am susţinut pe aici. Nu de altceva, dar sunt cam leneş de felul meu, şi nu vreau să pierd din timpul dedicat viciului cu prostii...

9 comentarii:

N. Raducanu spunea...

Referitor la Post-Scriptum: N-a fost apa de ploaie, in nici un caz! Cu tot vocabularul pe care personal nu-l agreez, cauza aparata de d-ta este justa. Ea are nevoie in continuare, si dupa alegeri, de un avocat bine informat, pasionat si fara teama de consecinte. Caci miza jocului este o politica corecta, intr-o tara democratica, mai putin liberala si mai mult de stanga.

Lucia Verona spunea...

2000?! Fabulos! Felicitări, la mai multe! Este unul din blogurile mele preferate.

atreides spunea...

Felicitari pentru cele 2000 de postari. Am urmarit multe dintre ele cu placere (mai putin atacurile la adresa liberalilor :)), chiar daca am comentat foarte rar. La mai multe! Jos Pulea Voda!

casandra spunea...

2000? Felicitari, este un blog atat de proaspat si de interesant ca nici vorba nu poate fi de apa de ploaie. Zilnic trec pe aici si va multumesc pentru aceasta.

Dan Selaru spunea...

Constantine, Constantine cum am ajuns noi in aceeasi tabara. :-) Esti singura voce credibila din partea cealalta. Nu-mi place limbajul dar cateodata imi place mesajul.

La cat mai multe posturi.

Anonim spunea...

esti f tare. hai sa-l dam jos pe chioru' duminica. va rog....

Constantin Gheorghe spunea...

Dane, ştiu că citeşti des ceea ce scriu. La un moment dat, nu de foarte multă vreme, am avertizat că-mi voi radicaliza limbajul. După 6 decembrie lucrurile vor reveni la normal. Sunt şi altele de spus şi de discutat. Oricum, tuturor mulţumiri pentru interesul arătat. Nu trebuie să ne scoatem ochii, dacă suntem în tabere diferite. Iar dacă suntem oneşti, recunoaştem că diferenţele nici nu sunt atât de mari, dacă admitem un lucru fundamental: democraţia liberală.

Adrian Năstase spunea...

Felicitări pentru blog, este de o calitate net superioară ziarelor "profesioniştilor din presă". Deşi comentarii de-ale mele apar foarte rar pe-aici, îl citesc zilnic şi cu plăcere. Chiar dacă nu sunt de acord cu toate părerile pe care le susţii.

asybaris spunea...

Va citesc zilnic, dar sar peste posturile cu Basescu, devine deja obositor...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...