joi, 3 decembrie 2009

Nu, prietene Mordechai!

Nu eşti paranoic! Teoria ta nu e despre o nebunie, e realitate! Arestarea lui Popa este o pisică arătată lui Vântu! Care cred că a schimbat deja tabăra! Acum a apărut la Realitatea şi "generalul SIE" Rodica Culcer(că tocmai ce a ridicat în drad băsescu o turmă de indivizi, vezi plotonerul ajuns general!). Care combate bine!
De ce nu te-ai gândi că institutul de sondaje al lui Vântu o să-l dea câştigător pe băsescu? Ai toate motivele! Aşa că lasă dracului secta şi hai la vot! Cum e? Nu pot ei să fure cât putem noi să votăm!

3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Chestiile astea nu mai pot schimba nimic in doua zile. Au fost amandoi la Vantu (in momente diferite) dar doar unul a lovit cu Pumnul.

Lulutza spunea...

Lui Base i-au scapat citeva "pasarele" din care se intelege ca ne va blagoslovi cu un soi de etatism la care nici macar PSD nu mai indrazneste sa viseze. In cazul in care nu-i vorbea gura fara cap. Muschii lui minte nu are!

Dar cine naiba mai aude ce spune asta, cind, la auzul glasului Lui tunator si la vederea mutrei Lui schimonosite de ura, incepem toti ba sa tremuram de frica, ba sa simtim admiratii orgasmice?! Mogulii insisi se cutremura si se ascund in vizuini...

atreides spunea...

Pisica sau nu, Geoana nu avea ce sa caute la Vantu acasa ieri noapte. Asa ca, daca totusi Geoana va castiga alegerile, ar fi cazul ca la sediul PSD sa i se ridice o statuie lui Crin :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...