joi, 3 decembrie 2009

Impresii, impresii

  • Turcescu nu prea pare să poată ţine lucrurile sub control. E depăşit de intensitatea schimburilor de replici. E prea multă pasiune şi prea mult testosteron în aer.
  • traian băsescu insistă cu mesaje către mediul rural. Este normal. Aici mai poate spera să ciupească ceva voturi.
  • Geoană, cu discursul lui, se adresează votanţilor din mediul urban, face cu ochiul votanţilor lui Crin. E o surpriză şi prezenţa lui Iohannis în sală.
  • băsescu se laudă cu stabilitatea cursului. Dar nu spune cât ne-a costat şi cine va plăti. Se laudă că a crescut exportul în Germania. Numai că de exportat a exportat Dacia Renault, şi nu "graţie" politicii lui Boc, ci a lui Merkel.
  • Am râs când am auzit că dobânda la credite este sub zece la sută! Să-mi spună Pulea Vodă şi mie banca aia! Cum poate minţi în halul ăsta, de vreme ce dobânda de referinţă a BNR e pe la 8,5%!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da, Turcescu a scăpat lucrurile de sub control. Şi am sentimentul că ţinea cu Pulea pe Ducă Vodă.

Claudia Muresan spunea...

daca s'ar face o statistica sde genul posesia balonului, cu siguranta Geoana a vorbit mai putin. Basescu vorbeste si cind e rindul lui si Turcescu tot pe Geoana il intrerupe. ehhh.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...