marți, 31 iulie 2012

Vreau răzbunare, nu reconciliere!



Tot felul de putori băsiste umblă de vreo două zile cu reconcilierea în gură. Ei bine, nu! De data asta NU! Nu poate fi vorba de nicio reconciliere cu băsismul, un sistem politic care a întrecut în abjecţie ceauşismul. Măcar ceauşescu, în nebunia lui, a făcut şi lucruri cu sens pentru români. băsescu nu a făcut nimic pentru ei: şi-a creat o clasă de profitori, împreună cu care a jefuit tot ce se putea jefui în ţara asta. Nu o iau de la capăt. 

Să mă reconciliez cu ăia care au dus sistemul de sănătate la limita inumanului? Cu aceia care au făcut educaţia praf? Cu profitorii de la Hidroelectrica? Cu armata de pedelişti care a ocupat tot ce înseamnă instituţii publice, şi care se comportă şi azi ca nişte vătafi? 

Să mă reconciliez cu elena udrea? Cu falcă? Cu igaş? Cu berceanu, cu boc, cu videanu? Cu cine? Cu monica macovei, cu jigodia aia sinistră de cristian preda? Cu tru? Cu mru? Cu buldogul impotent? Cu dementul ăla fascist, neamţu? Cu baconschi şi cu papahagi? Cu patapievici? Cu liiceanu şi cu pleşu? Cu tismăneanu? Adică să fac uitate toate mizeriile acestor indivizi? Aroganţa lor? Tupeul lor? Modul în care i-a durut în cur de naţiunea asta? Cu toate japiţele care l-au făcut posibil pe traian băsescu? Până peste poate!

La ordinea zilei sunt ura şi răzbunarea! Până nu pleacă băsescu şi nu dispar din viaţa publică aceşti indivizi, nici vorbă de reconciliere. Mă doare în cot de vaietele lor! Când economia pica în nas, când luam ca disperaţii împrumuturi de zeci de miliarde de euro, când se tăiau salarii şi pensii, toţi ăştia tăceau! Acum se duce dracului economia, dacă nu ne pupăm toţi Piaţa Ipocriziei?! Ei bine, nu! Cu sau fără reconciliere, tot o colonie rămânem, şi tot o economie de căcat avem. Măcar să ne punem ordine în viaţa publică. 

Prima condiţie a reconcilierii este să-i vedem pe toţi aceşti indivizi în faţa justiţiei. Să plătească fiecare pentru ce a făcut. A doua condiţie a reconcilierii este aceea a scuzelor lor în faţa naţiunii, pentru că au susţinut acest regim abject, din care au făcut parte. A treia condiţie a reconcilierii este aceea a dizolvării PDL. PDL este la fel de odios ca şi PCR. Nimeni nu le poate lua pedeliştilor dreptul de a activa într-un partid politic. Dar PDL a devenit sinonim cu răul absolut în politică. Să-şi facă alt partid, cu alţi lideri.

Pe scurt: vreau răzbunare, nu reconciliere! Şi, apropo: dacă tot vor portocaliii reconciliere, să dea dovadă de bună credinţă şi să ceară şi ei validarea referendumului după cifrele reale ale populaţiei cu drept de vot. Ar fi cel mai frumos început de reconciliere. Dar nu va fi să fie. Aşa că pe ei, pe mama lor!

4 comentarii:

Vania spunea...

Nu e posibilă reconcilierea cu ăştia şi din pricină că n-am fost, vreodată, conciliaţi!...

ANONIMUS spunea...

Sunt tare curios daca CCR-ul are curajul de a nu valida referendumul,cand lista alegatorilor este varza si cand cu ajutorul" Lasului imputit" s-au bejenit romanii ca la ciuma lui Caragea.Milioane de alegatori sunt ingropati in cimitire si care apar la celebra lista intr-o veselie.Ca primarii au tot interesul ca orasele sa aiba mai multi cetateni nu-i de mirare cand numarul de consilieri este in functie de numarul locuitorilor,la fel si senatorii si deputatii.Dar recensamantul conteaza si CCR-ul spune ca e nevoie de votarea a 50+1%nu dintr-o lista falsa .Cand s-a facut atata tevatura pentru cvorum ,cand PDL-ul a observat ca nu poate castiga a incercat o porcarie ,si a facut un boicot .Nu cred ca trisand se poate castiga cand este clar si se poate calcula cu usurinta cine nu s-a prezentat din partea PDL-ului minus milionul si ceva de maghiari care au ascultat de Orban care s-a inteles cu "pretenul"Basescu sa-l ajute si sigur nu pe gratis.Daca asta nu e inalta tradare ce dracu este?!Daca in sondaje pentru "DA"si "NU" era de 76 la 24 si la referendumul in care de cei 24 au venit la vot cu tot boicotul au avut 11,15,inseamna ca doar 12,85% erau vitejii ce stateau sub pat cu Basescu in frunte.Deci acesti ratati sa nu aiba pretentia ca toti ce n-au iesit la vot au fost "fanii"lui Basescu.Faptul ca dintr-e romani au preferat sa faca plaje si sa bea bere,sau saraci nu aveau buletinele preschimbate sau aveau probleme cu politia si care nu sunt putini, este o problema ,dar singuri care si-au spus clar intentia au fost cei 7.350.000 de milioane care si-au facut datoria cetateneasca.Sa nu se pomenasca cei 9 violeti cu robe cu pietre in cap sau fundurile pretioase ornate cu alte gauri suplimentare.Nu cred ca este cazul de un razboi civil spre multumirea inteligentilor de la UE care au cautat-o cu totul dinadinsul .Romanii nu sunt o turma de care sa-si bata joc toti prostii din UE.USL-ul are datoria sa nu lase un cm din ceea ce
este dreptul nostru.Au gresit cand au ascultat de Merkel si Barroso si au fost convinsi crezand ca Basescu va juca corect,hai sa fim seriosi acest scelerat nu trebuie crezut decat dupa ce s-a racit,si nici atunci!!!!Nu stati pasivi daca CCR-ul incearca sa-si bata joc de noi.Noi suntem puterea ci nu
imputitul de Basescu.Faceti-va dreptate pe care o meritam,pentru noi si pentru copiii nostri.Nu-i lasati sa castige.Luptati!!!!

emma spunea...

pai nici nu ma pot concilia, dom'le, ca de, eu sunt uslinoasa, am sabotat statul de drept prin vot, si, pana ce nu fac mea culpa, cred ca elita asta care ne apara pe noi de noi insine nu se coboara sa se inteleaga si cu mine.
as iesi in strada si maine, vreau sa ii vad si pe restul de 10 mil care au boicotat, dar imi e ca or sa boicoteze inca o data, e mai comod

sandman spunea...

Aceeasi timpenie am facut-o in 90 la indemnul lui Iliescu. Si ne-am reconciliat cu toti comunistii, securistii, nomenklaturistii care acum ne-au incalecat, care sint milionari in euro, se dau dizidenti si intelectuali fini pe la ICR, Adevarul, etc. Nu, acum vreau sa vad singe pe pereti!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...